Alexander Bengtsson.
1 av 4
Alexander Bengtsson. - Foto: Privat
Martin Edgélius.
2 av 4
Martin Edgélius.
Anna Troberg.
3 av 4
Anna Troberg. - Foto: Janerik Henriksson / SCANPIX
Henrik Alexandersson.
4 av 4
Henrik Alexandersson. - Foto: Nyheter24

Bloggresumén: Eurokrisen, censuren och Skyrim

VECKANS NYHETSBLOGGRESUMÉ - VECKA 46. Vad har engagerat Nyheter24:s nyhetsbloggare den gångna veckan? Här kommer en update!


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Nyheter24 har vi ett gäng nyhetsbloggare som skriver om allt från internet fenomen till det som sker innanför väggarna i Bryssel och allt däremellan. Har du inte riktigt fått grepp om vad de bloggar om? Här kommer en kort resumé över vad de har haft för sig den gångna veckan.

Hur kan censur lösa eurokrisen? Henrik Alexandersson menar att EU:s makthavare inte är medvetna om vad de sysslar med. Vad är det de vill censurera och varför?

Är EU obegripligt och varför i så fall? Varför tycker HAX att EU börjar bli allt mer skrämmande och mer obegripligt? Och varför kretsar plötsligt allt kring EU?

Alex Bengtsson har även andra åtaganden och har därför tagit ledigt från bloggen en kort period.

Sveriges konungar utgör landets historia, enligt Martin Edgélius. Har andra människor inte åstadkommit något alls? Är detta blott rojalistiska tankar eller ligger det något i det Edgélius vill framföra?

Varför vill Martin Edgélius ha fler aktörer i äldreomsorgen? ”Monopol leder aldrig till effektiv och kvalitativ verksamhet. Inte inom äldreomsorg.” Innebär det per automatik att privatisering är bättre? Eller är det så att bra vård är oförenligt med vinstintresse?

Anna Troberg är på semester denna vecka och ägnar all sin tid åt Skyrim.

/
/
/
HAX
/