Trots att hon normalt sett inte pratar med journalister har nu Susanne Juholt kommenterat krisen kring hennes son. "Han är mobbad", säger hon till VLT.
Trots att hon normalt sett inte pratar med journalister har nu Susanne Juholt kommenterat krisen kring hennes son. "Han är mobbad", säger hon till VLT. - Foto: Tomas Oneborg / SCANPIX

Juholts mamma: "Han blir mobbad"

Nu talar S-ledaren Håkan Juholts mor ut om hur hon tycker att medierna förföljt hennes son.


Avgå eller inte avgå?

På fredagen, efter det avslutade mötet i VU, meddelade partisekreteraren Carin Jämtin att man har förtroende för Håkan Juholt. Senare kom dock TV4-nyheterna med nya uppgifter från en insatt källa som säger att Juholt och VU är överens om att han ska avgå men att det kommer att meddelas senare, "under ordnade former".

OSKARSHAMN. Direkt efter mötet med det verkställande utskottet lämnade Socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt huvudstaden för att bege sig hem till Oskarshamn.

Där hemma har hans mamma Susanne följt skriverierna kring sonen. Trots att hon tycker allt sämre om journalister har hon låtit sig intervjuas av VLT.

– I början, när han blev partiledare, var det ett evigt smilande och smickrande. Och se hur ni beter er nu! Han är för fasen ett levande väsen!, säger hon till tidningen.

"Hela hans liv står på spel"

Trots att 80-åriga Susanne Juholt varit sjuk och har ett dåligt hjärta har hon följt rapporteringen, även de senaste dagarna.

– Tyvärr resulterar det i hjärtklappning. Men det är inget mot hur Håkan har det nu. Jag anser att han blir mobbad. Hela hans liv står på spel.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden blockerar oljeprojekt i delar av Alaska

Han bor mitt i USA:s gränskris

Invandringen är en av årets viktigaste valfrågor i USA. Ranchägaren Jim Chilton i Arizona har migrationen och de mexikanska kartellerna runt knuten. Jag vill inte att någon ska dö på min mark, säger han till TT.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Katrineholm

"Person påkörd av bil", skriver polisen på sin hemsida.

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

1 timme sedan
Microsoft har skapat ett nytt AI-verktyg. Men techjätten vill inte släppa verktyget fritt för alla.

Två gripna på Arlanda med kontanter och klockor

1 timme sedan
Två män i 20- respektive 30-årsåldern har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.

Ny abortlag kan få stöd i Norge

1 timme sedan
Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.