Torsdag 15 Apr
Stockholm

Juholts mamma: "Han blir mobbad"

Trots att hon normalt sett inte pratar med journalister har nu Susanne Juholt kommenterat krisen kring hennes son. "Han är mobbad", säger hon till VLT.
Trots att hon normalt sett inte pratar med journalister har nu Susanne Juholt kommenterat krisen kring hennes son. "Han är mobbad", säger hon till VLT. Foto: Tomas Oneborg / SCANPIX

Nu talar S-ledaren Håkan Juholts mor ut om hur hon tycker att medierna förföljt hennes son.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Avgå eller inte avgå?

På fredagen, efter det avslutade mötet i VU, meddelade partisekreteraren Carin Jämtin att man har förtroende för Håkan Juholt. Senare kom dock TV4-nyheterna med nya uppgifter från en insatt källa som säger att Juholt och VU är överens om att han ska avgå men att det kommer att meddelas senare, "under ordnade former".

OSKARSHAMN. Direkt efter mötet med det verkställande utskottet lämnade Socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt huvudstaden för att bege sig hem till Oskarshamn.

Där hemma har hans mamma Susanne följt skriverierna kring sonen. Trots att hon tycker allt sämre om journalister har hon låtit sig intervjuas av VLT.

– I början, när han blev partiledare, var det ett evigt smilande och smickrande. Och se hur ni beter er nu! Han är för fasen ett levande väsen!, säger hon till tidningen.

"Hela hans liv står på spel"

Trots att 80-åriga Susanne Juholt varit sjuk och har ett dåligt hjärta har hon följt rapporteringen, även de senaste dagarna.

– Tyvärr resulterar det i hjärtklappning. Men det är inget mot hur Håkan har det nu. Jag anser att han blir mobbad. Hela hans liv står på spel.

Kommentera
Kopiera länk
Dela