Butiksanställd skadades i elolycka

Kvinnan fick föras till sjukhus med ambulans.


STENUNGSUND. Kvinnan, som arbetar på KappAhl, skulle byta en glödlampa i butiken under torsdagen. Men lampan gav henne en stöt och hon fick ström genom kroppen.

– Hon skulle byta en lampa till en spotlight i taket. Fästet hade smält och hon fick en stöt, säger Ola Thorén, informationschef på KappAhl, enligt GP.

Enligt uppgifter var kvinnan vid medvetande när hon fördes till Kungälvs sjukhus.

– Vi beklagar det som hänt och kommer att göra en utredning. Vi har även informerat våra andra butiker och uppmanat de anställda att inte själva byta lampa, säger Thorén till GP.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Livstids fängelse för Jönköpingsmord

Kvinna döms – injicerade bakterier i sin dotter

En 30-årig kvinna döms till sex års fängelse för synnerligen grov misshandel på sin dotter i Ångermanland. Kvinnan gav flickan läkemedel och injicerade bakterier i henne vilket medförde livshotande skador.

Tysk politiker inför rätta – yttrade nazislogan

Den kontroversielle tyske politikern Björn Höcke, regional ledare för ultranationalistiska AFD, ställs inför rätta för att ha använt sig av slagord från nazitiden.

EU ska konkurrera bättre – men vem betalar?

EU ska bli bättre på det mesta för att kunna konkurrera globalt, manar medlemsländernas ledare på toppmöte i Bryssel. Men hur det ska gå till är en annan fråga – och inte minst hur det ska betalas.

Ung person livshotande skadad i skidolycka

En ung person under 20 år har skadats allvarligt i en skidolycka i Ramundberget. Nu vårdas personen på sjukhus med livshotande skador, uppger Sveriges Radio.

Använde föreningens pengar till hyran – åtalas

Mannen misstänks ha använt idrottsföreningens pengar till att bland annat betala sin egen hyra.