1 av 6
- Foto: SCANPIX / YOUTUBE
Plats 10. Taxen Obie väger 35 kilo.
2 av 6
Plats 10. Taxen Obie väger 35 kilo. - Foto: Faksimil KPTV
Plats 9. En man flyttade upp i ett träd efter att hans fru varit otrogen.
3 av 6
Plats 9. En man flyttade upp i ett träd efter att hans fru varit otrogen. - Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX
Plats 4. Förföljs spelaren av onda trädgårdstomtar?
4 av 6
Plats 4. Förföljs spelaren av onda trädgårdstomtar?
Plats 2. Originalet Jack Sparrow och...dubbelgångaren?
5 av 6
Plats 2. Originalet Jack Sparrow och...dubbelgångaren? - Foto: SCANPIX / Montage
Plats 1. Michael Garderud har redan blivit ett meme på internet. Detta efter att han uppmärksammats som "mannen som kränktes för mycket".
6 av 6
Plats 1. Michael Garderud har redan blivit ett meme på internet. Detta efter att han uppmärksammats som "mannen som kränktes för mycket". - Foto: Printscreen Dodsmaskinen

Här är årets mest absurda nyheter

Hundar som kör bil, människor som vill se ut som dockor, jordens undergång samt en väldigt kränkt man. 2012 har varit fullt av knäppa historier. Nyheter24 listar de bästa.


10. Hunden Obie må vara stor, men inte tillräckligt stor för att hans kärlek skulle räcka till alla tydligen. Ett bittert vårdnadskrig uppstod om den 35 tunga taxen. Samtidigt fick Obie fler och fler vänner på Facebook och en hel värld följde hans kamp mot ett lättare liv.

Se ett inslag om Obie:

9. När ens kärlekspartner är otrogen kan det vara svårt att veta hur man ska hantera sin ilska och sorg. En indisk man vid namn Sanjay bestämde sig för att klättra upp i ett träd efter att han upptäckt sin fru och grannen i en kärleksakt. Nu har det gått över nio månader – och han tänker inte komma ner förrän hans älskade har sagt förlåt.

8. Det som började som en vanlig skoldag slutade med ett gripande - av en lärare. För att göra en kort historia ännu kortare: Läraren sprang naken genom ett klassrum och skrek: "Gud finns inte".

7. Det var tur att de som sa" jag gör det när grisar kan flyga" inte sa "jag gör det när hundar kör bil". För nu kan hundar köra bil. I alla fall vissa. I ett försök att visa världen att "gamla hundar visst kan sitta" fick tre hundar lära sig att köra.

Och de lyckades:

6. Jordens undergång. Hela året har det snackats om det här. Den 21 december skulle det ske. Hundratals personer vallfärdade till det serbiska berget Rtanj för att söka skydd. Många ville festa in undergången. Nu såhär i efterhand vet vi ju alla hur det blev fredagen den 21 december. Fast vi kanske aldrig fick chansen att läsa den här listan?

Nasa är i alla fall säkra hur sin sak:


5. Runkmaskinen som hjälper med spermadonation. Behöver vi säga mer?


4. Det började med en känsla av att iakttas av ett tevespels bifigurer, men utvecklades till en invecklad historia där hemligheterna staplades på varandra. Att förklara hela den här underliga historien är svårt, men tro oss: Det är en av de märkligaste händelserna som har hänt under 2012.

3. En het trend under har varit att se ut som en docka. Ja, faktiskt. Valeria Lukyanova har lagt ut en hel del pengar för att se ut som en barbiedocka. Brösten fixade, midjan, diet, ja allt du kan tänka dig. Men hon är inte ensam. Hon har en tvillingOlga 'Dominica' Oleynik vill också vara en docka. De kan till och med dela på Justin Jedlic som vill se ut som barbies pojkvän Ken.

2. Efter två dagar av intensivt festande bestämde sig en kvinna för att stjäla en båt. När hon kraschade skrek hon: "Jag är Jack Sparrow". Likheten mellan just "jack Sparrow" och kvinnan är slående. En magisk historia.

1. Michael Garderud - Sveriges mest kränkte man? Ja förmodligen, och även på plats nummer ett. När Michael själv fick se listan på allt han kränkts för, ja, då tyckte till och med han själv att det hela var komiskt.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!