Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Toppchefen slängdes ut från rätten

- 31/03/2009, 09:26 -

Den unga flickan orkade inte se honom.

Nyheter24 har tidigare berättat om sex- och prostitutionshärvan som involverar en svensk 40-årig toppchef som agerat hallick för en rad unga skolflickor.

I går fick toppchefen hastigt lämna Solna tingsrätt när det var dags för det första offret att höras. Anledningen var att flickan inte ville se honom - hon orkade inte möta honom igen, skriver Expressen.

I förhöret berättade den unga kvinnan om sexnätverkets våldtäkter, gruppsex, piskor och bundna kvinnor.

Tjänar miljoner

40-åringen har en årslön på runt en miljon kronor och bor i ett attraktivt villaområde i Ängelholm. Han står inte bara åtalad för grovt koppleri och försök till grovt koppleri. Han ska också, enligt åtalet, själv ha köpt sex av barnen vid flera tillfällen och ha hjälpt en kund att våldta ett ovilligt barn.

En av flickorna har berättat att hon våldtogs på ett hotellrum där toppchefen bjudit in till just gruppsexfest. Han ska även ha fotograferat övergreppet.

Vid ett annat tillfälle bjöd 40-åringen en av tjejerna och hennes kompis på middag på lyxrestaurangen Gondolen i Stockholm. Flickorna var ombedda att komma till restaurangen utan trosor. Därefter blev de förda till hotellrum och utsatta för övergrepp. När de fick betalt fick de även motta hot: om de inte forsatte att ställa upp på sex, så skulle sexfilmer läggas upp på nätet.

Skrivet av: