Man höggs ihjäl med machete

Mannen höggs ihjäl med en machete. Av en pappa och hans söner.


Bråket om en mobiltelefon urartade. Det var på en parkeringsplats i Högsbo, Göteborg som en 21-årig man höggs ner i juni med en machete av flera medlemmar i en familj.

Under tisdagen åtalades en 19-årig man misstänkt för mord vid Göteborgs tingsrätt. Även hans yngre bror och fadern åtalas misstänkta för medhjälp till mord, alternativt grov misshandel, skriver Sydsvenskan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Olycksfärja sätts in för passagerartrafik

FN-expert: Gazas sjukvårdssystem utplånat

1 timme sedan
Israels krig i Gazaremsan har "utplånat" sjukvårdssystemet i det palestinska området, säger FN:s särskilda rapportör för rätten till hälsa.

Man gripen – ska ha skjutit mot polis

1 timme sedan
En beväpnad man barrikaderade sig i en lägenhet och misstänks ha skjutit mot polis i Smedjebacken på måndagskvällen. Han greps efter att polisens förhandlare lyckats övertala honom att ge upp.

Kunderna rasar på Marabou: “Ingen bryr sig”

igår 22:18
Marabou ska ta tillbaka en gammal chokladkaka-smak in i sortimentet igen. Men nu rasar kunderna över att det inte är den smaken som folk faktiskt vill ha tillbaka.

Muntra miner på Wall Street

igår 22:08
Det var muntert på New York-börsen när handelsveckan inleddes. De tre ledande indexen slutade alla på plus.

Hizbollah: Tiotals raketer avfyrade mot Israel

igår 22:02
Den Irantrogna shiamilisen Hizbollah har avfyrat tiotals raketer mot ett militärt högkvarter i norra Israel som svar på israeliska räder mot byar i södra Libanon, uppger islamiströrelsen.