En person ska ha varit beväpnad med järnrör
Polisinsats vid skola i Stockholm efter larm om bråk - Foto: TT/Google Maps

Insats vid skola i Stockholm – person ska vara beväpnad med järnrör

Flera poliser har larmats till en skola i centrala Stockholm efter uppgifter om ett bråk. Enligt uppgifter ska en person vara beväpnad med järnrör och ska ha uppträtt aggressivt.


Strax innan klockan tio på onsdagen fick polisen larm om bråk på en skola i centrala Stockholm. Polisen kallades till platsen efter att en person uppträtt aggressivt. Enligt uppgifter till Aftonbladet ska personen ha varit utrustad med järnrör, och kastat sten mot polisen. 

– Vi är på plats på en skola i innerstan efter larm om bråk och ska nu ta reda på vad som hänt, säger Towe Hägg, som jobbar vid polisens ledningscentral, till Aftonbladet

I nuläget finns inga uppgifter om att någon på skolan har skadats. Personen ska ha omhändertagits av polisen och det är fortfarande oklart om personen går på skolan eller inte. 

En polis har skadats och har förts till sjukhus, enligt Expressen

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

GB-ägaren Unilever kapar 7 500 jobb

Aktiespararna om Thunberg: "Snälla, väx upp"

Civil olydnad gör inte bolag mer hållbara, anser Aktiespararnas vd Joacim Olsson efter SAS bråkiga bolagsstämma på måndagen där bland andra klimataktivisten Greta Thunberg protesterade mot flygbolagets miljöskadliga verksamhet.

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen backar inledningsvis. Vid öppning är OMXS-index ned 0,4 procent.

Efter ryska rykten: Nej, Charles är inte död

Nyheten slog ned som en bomb i ryska medier under måndagen: Storbritanniens kung var död. Men det var han inte.

SBAB sänker bolåneräntorna

1 timme sedan
Statliga banken SBAB sänker listräntorna för bolån med 0,05 procentenheter gällande bindningstider på tre månader och ett år.

Flera brister vid utvärdering av bistånd

1 timme sedan
Gott om information om verksamheters resultat – men när det kommer till långsiktiga effekter brister det. Regeringens rapportering av biståndets resultat saknar dessutom ofta den information som riksdagen efterfrågar.