Lägenhet
Lägenhet i Stockholm som väcker reaktioner. - Foto: Peo Bengtsson

Se bilderna: Märkliga lägenheten i Stockholm väcker reaktioner

Under onsdagskvällen dök ett minst sagt ovanligt objekt upp på en svensk mäklarsajt. Lägenheten i fråga ligger i centrala Stockholm – och bilderna har fått många att reagera.


Den stora lägenheten mitt på Södermalm i Stockholm beskrivs som något “med mycket potential för den som drömmer om att få skapa sin bostad från grunden”.

Och att kalla den för renoveringsobjekt skulle kanske vara i underkant. 

Den udda och helt och hållet ostajlade mäklarannonsen har redan fått stor uppmärksamhet på sociala medier, trots att den inte ens legat ute ett dygn.

Och att annonsen fångat mångas intresse är inte så konstigt – ta bara en titt på bilderna:

Fotograf: Peo Bengtsson

Nyheter24 ringde upp mäklaren för att ta reda på lite mer om lägenheten.

– Vi visar den som den är, man behöver inte alltid styla när man känner att den behöver renoveras ändå, säger Fanny Strand, ansvarig mäklare på Bjurfors.

På sociala medier spekuleras det friskt kring vad som kan ligga bakom den speciella inredningen.

“Har de skjutit med hagelgevär där inne?” skriver en Twitter-användare, och syftar troligtvis på de mystiska hålen i en vägg.

Fotograf: Peo Bengtsson

En användare annan efterfrågar bakgrundshistorik på säljaren:

Källa: Twitter

– Nej, det är en jättetrevlig säljare. Har väl inte ett öga för inredningsdetaljer kanske, men han trivs jättebra, säger Fanny Strand.

Utgångspriset ligger på saftiga 5 495 000, och det kan komma att stiga under en budgivning.

– I det här fallet så var det jättesvårt att värdera den. Det är ju en vidsvåning med mycket potential, säger mäklaren Fanny Strand.

Det här kanske är Sveriges just nu konstigaste mäklarannons – men missa inte de här sjuka bilderna från lägenheter till försäljning utomlands.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Blir du sugen på att köpa lägenheten?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Israel ska ha träffat mål i Iran

Nu börjar världshistoriens största val

En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.

Bank nekade gravid provanställning

En kvinna som sökte anställning i kundtjänsten till en bank nekades provanställning på grund av graviditet.

Två gripna efter skottlossning

En man och en kvinna i 40-årsåldern greps under natten till fredagen efter en skottlossning mot en port i centrala Sundsvall. Enligt polisen är det enstaka händelse utan koppling till gängkonflikter.

Över hundra döda i stora översvämningar

Flera dagars kraftiga översvämningar i Pakistan och Afghanistan har krävt minst 130 liv.

Mamma i Afrika har 130 gånger större risk att dö

1 timme sedan
Afrikanska kvinnor har 130 gånger större risk att dö av komplikationer i samband med graviditet och förlossning än en kvinna i Europa eller Nordamerika, visar en ny FN-rapport. Och framstegen gällande mödradödligheten världen över har stannat av.