Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Se bilderna: Märkliga lägenheten i Stockholm väcker reaktioner

- 07/03/2019, 16:50 -

Under onsdagskvällen dök ett minst sagt ovanligt objekt upp på en svensk mäklarsajt. Lägenheten i fråga ligger i centrala Stockholm – och bilderna har fått många att reagera.

Den stora lägenheten mitt på Södermalm i Stockholm beskrivs som något “med mycket potential för den som drömmer om att få skapa sin bostad från grunden”.

Och att kalla den för renoveringsobjekt skulle kanske vara i underkant. 

Den udda och helt och hållet ostajlade mäklarannonsen har redan fått stor uppmärksamhet på sociala medier, trots att den inte ens legat ute ett dygn.

Och att annonsen fångat mångas intresse är inte så konstigt – ta bara en titt på bilderna:

Fotograf: Peo Bengtsson

Nyheter24 ringde upp mäklaren för att ta reda på lite mer om lägenheten.

– Vi visar den som den är, man behöver inte alltid styla när man känner att den behöver renoveras ändå, säger Fanny Strand, ansvarig mäklare på Bjurfors.

På sociala medier spekuleras det friskt kring vad som kan ligga bakom den speciella inredningen.

“Har de skjutit med hagelgevär där inne?” skriver en Twitter-användare, och syftar troligtvis på de mystiska hålen i en vägg.

Fotograf: Peo Bengtsson

En användare annan efterfrågar bakgrundshistorik på säljaren:

Källa: Twitter

– Nej, det är en jättetrevlig säljare. Har väl inte ett öga för inredningsdetaljer kanske, men han trivs jättebra, säger Fanny Strand.

Utgångspriset ligger på saftiga 5 495 000, och det kan komma att stiga under en budgivning.

– I det här fallet så var det jättesvårt att värdera den. Det är ju en vidsvåning med mycket potential, säger mäklaren Fanny Strand.

Det här kanske är Sveriges just nu konstigaste mäklarannons – men missa inte de här sjuka bilderna från lägenheter till försäljning utomlands.

Blir du sugen på att köpa lägenheten?