Peter Harrysson: "Alla amatörers afton"

Kommar Harrysson någonsin få göra ett teveprogram igen?


Peter Harrysson blev alldeles ursinnig under gårdagens Debatt på SVT. Harrysson blev röd i ansiktet när han raljerade över de "skitprogram" som sänds på teve nuförtiden. När TV4:s program "Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show" kom på tal sparade han inte på krutet.

–Jag blir ju skrämd när jag hör hur TV4:s programchef, Åsa Sjöberg, sitter och säger att det här är ett roligt underhållningsprogram. Det är fanimig det mest fåniga jag sett i hela mitt liv. Vart tog professionalismen vägen?

I stället för dagens teveprogram föreslog Harrysson att teveteater åter bör göra intåg i tevetablåerna.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Argentina vill ha Irans inrikesminister gripen

Förlust för SJ – skyller på vädret

Statliga tågoperatören SJ gjorde en förlust på 74 miljoner kronor under första kvartalet, vilket kan jämföras med en vinst på 48 miljoner samma period i fjol.

Polisen i Älvsbyn rapporterar om trafikolycka

"Polisen får in en anmälan om en viltolycka på länsväg 374, Bredsel.", skriver polisen på sin hemsida.

Protest mot Postnord-vd:ns lön – tjänar 935 000 i månaden: ”Stopp”

Postnords vd Annemarie Gardshol tjänar 935 000 kronor i månaden. Hennes höga lön och extrema löneökning har fått hård kritik från brevbärarna. "Hur rättfärdigar hon sin lön", skriver de i ett upprop.

Fler sprängningar riktas mot privatbostäder

1 timme sedan
Användningen av explosiva ämnen ökade under 2023 jämfört med åren innan och ligger nu i nivå med toppnoteringen från 2019, visar statistik från Polismyndigheten.

Nordea: Trycket på hushållen lättar

1 timme sedan
Storbanken Nordeas ekonomer konstaterar att det pågår en normalisering av inflationen, vilket väntas få centralbanken att sänka räntor.