Picasso viktmobbad av Gynning

Carolina Gynning i fetattack mot Idolsångerskan. Anna Book inblandad.


Viktbråk är ingen lek. Idolvinnaren Marie Picasso är rasande på Carolina Gynning och anklagar henne för att ha kallat henne både fet och ful. Inför premiären till TV4: storsatsning och lekprogram Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show har ett jättebråk uppstått mellan blondinerna.

Gynning har känt på sig att Picasso inte gillar henne, men menar att hon bluffar.

– Det är lögner. Jag har inget emot Marie, det får stå för henne om hon tycker så illa om mig. Jag har ingen lust att starta något krig, säger Gynning till Aftonbladet.

Picasso reagerade stort när Gynning gick ut offentligt med att hon brutit ihop efter att ha träffat en ung, anorektisk tjej. På sin blogg kallar hon Gynning för dubbelmoralens ansikte:

”Mmm visst, men det är inga problem att säga i ditt program att jag är ful (...) eller att jag är fet och inte borde få stå på scen på gaygalan”.

– Det jag skrev, det står jag för, säger Marie Picasso till Aftonbladet.

Anna Book, som var på plats i Japan under inspelningen av programmet, kontaktades snabbt av Picasso och hon ger nu henne sitt stöd i bloggstriden mellan de två.

– Marie sa till mig redan innan vi kom till Japan att Carolina hade sagt de här sakerna om henne. Det är mobbning, säger Book till Aftonbladet.

Picasso har raderat det aktuella blogginlägget.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!