Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dragans bröst får McDonalds att rasa

Nyheter | 16/04/2009 12:17

Strippklubbsägaren Dragan Bratic har fått McDonalds på sig.

Dragan Bratics nyöppnade strippklubb i Edsvära utanför Vara har väckt kraftiga reaktioner från McDonalds. Hamburgerjätten anser att loggan är alldeles för lik sin egen och dessutom vill de absolut inte bli förknippade med en strippklubb.

–Vi anser att utformningen är så lik McDonalds logotyp att det finns skäl att misstänka varumärkesintrång. Vi tycker inte om att se skylten uppe, varnade Claes Eliasson, presschef på McDonalds Sverige, som nu har skickat ett brev till Dragan med en uppmaning om att ta ner skylten, skriver blt.se.

Och ägaren, Dragan Bractic, har redan svarat på brevet och ämnar att ta ner skylten. Men än har ingenting hänt.

– Ägaren skriver att han ämnar ta ner skylten så vi hoppas att han gör det. Vi har flera restauranger i området så folk åker förbi där varje dag. Det blir lätt att kontrollera om skylten tas ner, säger Claes Eliasson.

Samtidigt har Dragan tidigare uppgett att skylten absolut inte har något att göra med McDonalds.

Det är två bröst med bröstvårtor, menar han. Och när det gäller ”McDragans” påpekar han att bokstäverna M och C står för mc, som i motorcykel, inte för Mac.

När GT:s reporter når Dragan Bractic säger han att han kommer att "lösa problemet".

Det är inte första gången Bractic kommer i trubbel med storföretag. En annan av han strippklubbar heter nämligen Absolut Nöje, vilket ett visst spritmärke reagerat på.

Skrivet av: