Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så enkelt ligger du med dina Facebook-vänner

Om ni båda flaggat intresse för varandra kommer ett meddelande – sedan är det game on.
1 av 3

Om ni båda flaggat intresse för varandra kommer ett meddelande – sedan är det game on.

BWF

Det hela är ganska enkelt, enligt Bang With Friends hemsida.
2 av 3

Det hela är ganska enkelt, enligt Bang With Friends hemsida.

BWF

Konkurrenten (se faktaruta).
3 av 3

Konkurrenten (se faktaruta).

Badoo

Nyheter | 24/01/2013 15:14

Känner du att det finns bra one-night-stand-potential i din vänlista? Nu finns det ett riskfritt sätt att testa vilka av dina kompisar är med på noterna.

Det började med några grabbar och ett gäng redbull vodkas och slutade med en sajt som kan öppna den där dörren du inte vågat innan.

Idén bakom sajten Bang With Friends är enkel. Du loggar in med ditt Facebook-konto och markerar alla vänner du kan tänka dig att ha sex med.

De markerade vännerna får inte veta något – men om de även markerar dig sätts bollen i rullning. BWF skickar då ett mejl och berättar nyheten – resten är upp till er.

"Det startade med en nattlig konversation"

Skaparna bakom den smått geniala sajten berättar för BroBible.com hur Bang With Friends kom till:

– Det startade med en nattlig konversation, egentligen ett bråk, om nätdejting. Vi var tre killar som pratade om dejtandets kärna och kom fram till att det var sex. Så vi kom fram till att man borde skippa krusidullerna och bara komma till saken i stället.

– Två timmar och några redbull vodka senare hade vi skapat sajten. Att den spreds explosionsartat var egentligen ett misstag, men nu får vi höra mycket bra om sajten från både killar och tjejer.

Klicka här för att gå till Bang With Friends och börja välja ut "intressanta" Facebook-vänner. Kom ihåg, det är helt riskfritt så vad har du att förlora? (förutom ett vänskapsförhållande).