När hon inte hånglar med nördar är Bar Refaeli modell.
När hon inte hånglar med nördar är Bar Refaeli modell. - Foto: Scanpix

Twitter-raseri efter modellens tevehångel

Här är beviset för att även töntar kan få till det. Supermodellen Bar Refaeli hånglade i natt upp Hollywoodnörden nummer ett. – Han är väldigt bra på att kyssas, säger israeliskan.
Men det var många som inte gillade det de såg.


Super Bowl-reklam

... kostar nästan 30 miljoner kronor per halvminut och är en starkt bidragande faktor till att nästan var tredje amerikan bänkar sig framför teven varje år.

Du kan se alla årets reklamer på Huffington Post .

Okej, det ska sägas direkt: det handlar "bara" om en tevereklam. Men nog gjorde skådespelaren Jesse Heiman hela världen avundsjuk i natt.

Det var webbhotellet GoDaddy som matchade ihop 34-åringen med Bar Refaeli, 27, för sin Super Bowl-reklam. Budskapet: Att GoDaddy både är smart och sexigt.

Bar Refaeli säger att det hela var en dröm som gick i uppfyllelse – för henne.

– Han var väldigt bra på att kyssas. Jag har länge haft en lite underlig dröm om att gå in på en nattklubb och kyssa den mest otippade killen inför alla för att ge honom ett minne för livet, säger supermodellen till NBC enligt International Business Times.

Och det var alltså precis vad som hände i GoDaddys reklam i natt. Men det verkar som att det bara var hångelparet själva som uppskattade det hela. 

100 miljoner amerikanska tevetittare reagerade starkt på reklamen. Här är ett axplock av alla tweets:


Här är GoDaddys kontroversiella Super Bowl-reklam:


Förresten, känner du igen Jesse? Det är för att 34-åringen (!) varit statist i ungefär varenda teveserie och film som finns. Bevis:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man mördade bekant med sparkar och slag

Insats på polisstation – misstänkt handgranat

En stor insats pågår på Flemingsbergs polisstation i Stockholm. Enligt flera medier ska det röra sig om en handgranat som påträffats.

Brokollapsen – jättekostnad för försäkringsbolag

Broraset i amerikanska Baltimore kan få mångmiljardkonsekvenser för försäkringsbranschen. Den bedömningen gör försäkringsbolaget Lloyd's vd.

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

1 timme sedan
Över 60 misstänkta mjältbrandsfall hos människor har rapporterats i Laos.

Inget brott bakom död i Torsby

1 timme sedan
Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

1 timme sedan
Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).