Jakten är igång.
1 av 5
Jakten är igång. - Foto: Faksimil 4chan
Användarna på 4chan är rejält arga.
2 av 5
Användarna på 4chan är rejält arga. - Foto: Faksimil 4chan
De har nu tagit reda på Farids fullständiga namn.
3 av 5
De har nu tagit reda på Farids fullständiga namn. - Foto: Faksimil 4chan
Och meddelat den franska polisen.
4 av 5
Och meddelat den franska polisen. - Foto: faksimil 4chan.
Man sprider nu en bild för att få fler att reagera.
5 av 5
Man sprider nu en bild för att få fler att reagera. - Foto: 4chan

Internetstorm mot djurplågare som kastade katt i väggen

Det är fruktansvärt dumt att pyssla med djurplågeri. Frågan är bara om det inte är ännu dummare att skryta om det hela på Facebook?


Fick Burger King-anställd sparkad

4chan gillar uppenbarligen djur.

Och snabbmat.

För efter att en Burger King-anställd la upp en bild när han trampade runt i restaurangens sallad såg forumet till att han fick foten.

MARSEILLE. Farid är inte en speciellt tursam kille. Dels verkar han rent generellt ha otur när han tänker, eftersom att han roar sig med att tortera katter för att sedan sprida filmer och bilder av det hela på Facebook.

Och dels för att nätforumet 4chan upptäckte vad han pysslade med. Och det är som bekant inte trevligt. Oftast sysslar förvisso användarna på det ökända underforumet /b med att antingen driva med folk, till exempel Beliebers, eller med att sätta igång fruktansvärda hetsjakter.

Men användarna gillar uppenbarligen djur. Tidigare jagade man bland annat fatt på tonåringen Walter Easley, efter att denne laddat upp en film där han sparkade på en katt.

Enligt Daily Dot gick Farid ännu längre än så. I en av de postade filmerna ska han ha kastat en katt med full kraft in i en vägg från ungefär sex meters avstånd. Ytterligare en film visar hur han slänger samma katt ungefär 15 meter och in i några buskar.

Användarna spred snabbt en bild för att få folket att hjälpa till med att sätta dit Farid.

Något som verkar ha funkat. Tämligen snabbt fick man nämligen reda på Farids fullständiga namn, och kontaktade den franska polisen med den informationen och de uppladdade filmerna.

Några som däremot inte reagerade var Facebook som till en början vägrade att överhuvudtaget ta bort filmen – trots att den anmäldes av flera användare.

Numera ska dock de båda filmerna vara borttagna, skriver Daily Dot.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åklagare får prövning av HD för mediebilder

Pensionär? Därför handlar du mindre hållbart än andra

Att vilja handla hållbara varor blir allt mer populärt. Men av de som värdesätter hållbara produkter är den äldre generationen mindre bra jämfört med andra åldersgrupper, visar en ny undersökning.

Intensiv slutspurt i EU-parlamentet

EU-parlamentet har slutligt godkänt ännu ett år med handelslättnader för Ukraina med 428 ja-röster mot 131 nej och 44 nedlagda. Tisdagens beslut innebär att den uppgörelse som nåddes nyligen om villkoren för importen av exempelvis jordbruksprodukter nu räcker ända fram till sommaren 2025.

Greta Thunberg åtalas återigen för ohörsamhet

Klimataktivisten Greta Thunberg åtalas återigen för brott, misstänkt för två fall av ohörsamhet mot ordningsmakten, rapporterar Expressen.

Storbritannien stärker försvaret

Storbritannien ska lägga 2,5 procent av sitt BNP på försvarsutgifter, meddelar premiärminister Rishi Sunak under ett besök i Polen. Under 2023 lade landet drygt 2,2 procent av BNP på försvaret.

Flera döda på Engelska kanalen

Fem personer, varav ett barn, omkom när de försökte passera Engelska kanalen från Frankrike till Storbritannien, meddelar franska myndigheter. Det sker bara timmar efter att det brittiska parlamentet godkänt det kontroversiella lagförslaget om migrantflyg till Rwanda.