15 fruktansvärt onödiga appar du inte trodde fanns

- 04/09/2015, 15:20 -

Giphy

Finns det folk som tjänar pengar på det här!!?

Har du för mycket utrymme över på din smartphone som du inte vet hur du ska fylla? Jag vet, det är ett vanlig problem men det går lätt att fixa med dessa 11 helt otroligt onödiga appar. Enjoy!

1. S.M.T.H

Eller Send Me To Heaven är en app som går ut på att du ska kasta din telefon så långt ut i luften som du kan medan telefonens sensorer har koll på poängen. Behöver jag säga att det här är en dålig idé?


Bildkälla

2. I am Rich

Nu kan du också bli en framgångsrik entreprenör, allt du behöver är den här appen med en blinkande röd rubin som skakar fram olika citat från rika människor. Du kommer bli pånyttfödd.

3. Sexy Bikini Farts

Den här appen levererar inte bara bikini-fisar (vad tusan är en bikini-fis?) utan SEXIGA bikini-fisar (när blev fisar sexiga?). Tyvärr är den här appen bannlyst, varför kan man ju fråga sig.

4. Pet Baby

Har du alltid undrat hur din katt eller hund skulle se ut om den var hälften bebis? Lugnt, den här creepy appen låter dig göra precis det.


Bildkälla

5. Fake Smoker

Ibland vill man bara tända en cigarett utan att behöva utsätta sig för alla risker som rökning med för, då man man använda den här appen som är inget annat en en tänd cigarett på en skärm. Väldigt basic.

6. SimStapler

När du blivit trött på att låtsas röka så kan du utveckla en ny fetisch, nämligen sätta ihop saker med häftklämman. Du bara trycker ned häftklämman over and over and over again tills du dör.

7. Poo Log

Ja, det finns en app som analyserar ditt bajs, behöver jag säga mer?

8. Zips

Ja, det här är en app där du kan dra olika dragkedjor upp och ned och upp igen… tills du dör.


Bildkälla

9. Hold the Button

I det här "spelet" ska du hålla på knappen så länge som möjligt och när du släpper är spelet över. Sedan kan du kolla hur ditt resultat står sig mot andra. Du kan alltså hålla på knappen… tills du dör. Eller batteriet tar slut.

10. iPhone Blower

Är du för lat för att blåsa ut dina egna födelsedagsljus så finns det en app för det också.

11. Taxi

Om man är för lat för att sträcka upp din hand och vifta lite när en taxibil åker förbi kan man istället ladda ned den här appen. Om taxichauffören ser dig där du står på trottoarkanten med din taxi-app är en annan femma.

12. Pocket Girlfriend

Vem behöver en riktig flickvän när man kan ha en som bara existerar i telefonen?

13. Cry Translator

Om du har den här appen behöver du aldrig mer funderar på vad din bebis vill när den skriker och gråter, använd bara appen så löser sig allt. Du behöver knappt bry dig om din bebis med den här appen.

14. Carr Matey

Glömt vart du parkerade bilen? Den här appen berättar vart den finns - med piratröst!

15. Places I've Pooped

Namnet säger allt. Markera ditt revir, bokstavligen och digitalt så har du en helt onödig karta över ställen där du uträttat nummer två.