Måndag 19 Apr
Stockholm

Den här soldyrkaren är läskigare än våra värsta mardrömmar

Bilden har visats över 620 000 gånger och fått folk att gå bananas.
1 av 2
Bilden har visats över 620 000 gånger och fått folk att gå bananas. Foto: IMGUR montage
Hur i hela friden gick det här till?
2 av 2
Hur i hela friden gick det här till?. Foto: IMGUR

Bilden från en strand i Costa Rica kan ge även den mest luttrade personen rysningar av obehag. Vad är det här egentligen?

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Framgångsreceptet för att få till det perfekta grillade köttet är ungefär detsamma som när du grillar din kropp i solen för att få till den där härliga brännan.

Vi snackar givetvis om vikten av att bli redigt vändstekt. Någonting som den här bikiniklädda solbadaren verkar ha tagit på största möjliga allvar.

Eller vänta nu? Vad är det egentligen vi ser här?

Den här djupt obehagliga bilden togs på en strand i Costa Rica och laddades upp på Google Maps. Den delades sen på Reddit och blev snabbt viral med över 620 000 visningar.

Bildkälla: IMGUR

Det är något oklart om bilden togs av en bil från Google Street View eller av en privatperson som sen laddade upp den på Google Maps. Det enda vi vet är att den här bilden kommer ge oss mardrömmar.

Självklart ballade Reddits läsare ur ordentligt i vanlig ordning, med kommentarer som dessa:

"Costa Rica måste vara det mexikanska ordet för 'himlen'."

"Det här är inte Costa Rica, det här är Tjernobyl."

"Jag är från Costa Rica. Den här typen av människor är vanliga på våra stränder. Du bör inte ha direkt ögonkontakt med dem."

Bildkälla

Tack och lov kom en användare tillslut in och styrde upp urspårningen genom att leverera den enda rimliga förklaringen:

"Jag är nästan helt övertygad om att bilden är ett resultat av att någon har tagit en panoramabild precis när hon vänder sig om. Jag har tagit flera panoramabilder på barn som har sprungit runt och det innebär nästan alltid att några personer ser amputerade ut och att stympade kroppsdelar flyter runt fritt i luften."

Bildkälla

En annan bild som kan ge dig mardrömmar är den här bilden som Sara och Robin använde sig av när de sökte ny lägenhet. Galen på ett annat sätt kan du bli av den här bilden, där folk har letat sig tokiga efter en panda.

Blev du också chockad?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela