Vad sjutton är det för någonting på den här tallriken egentligen?
1 av 2
Vad sjutton är det för någonting på den här tallriken egentligen? - Foto: IMGUR / Emojipedia
Mandlar har vi annars mest sett i alla andra möjliga former. Brända, skållade och vanliga torra varianter.
2 av 2
Mandlar har vi annars mest sett i alla andra möjliga former. Brända, skållade och vanliga torra varianter. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Vad är det egentligen för populärt livsmedel på den märkliga bilden?

Gissningarna haglade över den här bilden på en helt vanlig tallrik med några gröna små saker i. Ser du vad det är?


Ananas växer på buskar, jordgubbar är egentligen nötter och bananer består av tre klyftor. Ja, det finns så många spännande saker en kan lära sig om mumsiga saker som går att stoppa i munnen.

En ny lärdom av det slaget fick de nästan 400 000 personer som har tagit del av den här bilden på Reddit och undrat vad fasen det är de tittar på egentligen.

Bildkälla

Användaren carlinh drog igång kommentarsfältet, som rasade på med kommentarer som "det här är anledningen till att samhället måste hållas intakt. Jag skulle aldrig känna igen mat ute i naturen!"

Okej, så vad är det vi ser här på bilden egentligen? Håriga vindruvor? Mögliga pistagenötter? Mystiska ärtor eller kanske gröna bajspluttar?

Näpp! Bilden föreställer faktiskt mandlar.

Färska mandlar alltså, inte de torra små skrumpna bruna delikatesserna vi är vana att se i butiker.

Bildkälla

En läsare skriver att hen brukar äta färska mandlar i Libanon med salt medan fruktköttet fortfarande är mjukt och påminner om persika till konsistensen.

En annan läsare skriver att hen öppnade en färsk mandel en gång, varpå en spindel krälade ut ur den. Sedan dess är hen rädd för råa mandlar, vilket är en ganska befogad känsla ändå, eller hur?

Bildkälla

Du har väl förresten inte missat paniklarmet om jordgubbarna? Och något du garanterat inte klarar dig utan att veta, är hur en kan göra för att få en vagina att smaka ännu härligare.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Visste du vad bilden föreställer?
Tack för din röst!