Pojkvännen fick en chock när han såg att...
1 av 2
Pojkvännen fick en chock när han såg att... - Foto: TT
... flickvännen följde alla hans ex på ett fejkkonto.
2 av 2
... flickvännen följde alla hans ex på ett fejkkonto. - Foto: Pixabay

Han hittade sin flickväns fejkprofil på Instagram – chockades av de hon följde

En 23-årig kille hittade flickvännens fejkprofil på Instagram och blev minst sagt orolig när han såg vilka hon följde...


Vissa saker vill man kanske hålla lite hemligt även om man har en partner. Precis det fick en 23-årig amerikansk man fundera lite extra kring.

Anledningen var att han hittade ett hemligt Instagram-konto tillhörande hans flickvän. Det i sig gjorde honom inte särskilt upprörd. Det var innehållet som gjorde honom extremt förtvivlad.

"Jag har hittat min flickväns falska Instagram-profil. Där följer hon alla mina ex-flickvänner och före detta sexpartners. För sammanhangets skull så har vi varit ihop i 2,5 år och bott tillsammans i ett år", skriver den 23-årige anonyme mannen på Reddit.

Pixabay

Där sökte han efter råd och svar från andra användare efter att han förklarat att de bor nära hennes hemstad och därför inte känner många personer som kommer från staden där han är uppväxt. Han fortsätter att förklara:

"Jag tycker bara att det är konstigt och jag vet inte om jag ska ta upp det med henne. För att vara ärlig så är jag inte särskilt svartsjuk. Vi har pratat mycket om att jag inte ska fokusera på alla hennes ex. Hon följer då alla mina ex på sitt fejkkonto. Ska jag säga något? Är det konstigt?".

Frågan splittrade användarna på forumet. Några menar att det är ganska normalt och många säger också att de gör eller skulle göra exakt samma sak.

Många tror inte heller att det handlar om svartsjuka – utan om ren nyfikenhet. Och de flesta menar dock att det är mycket, mycket konstigt.

"Att kika på sin killes ex Instagram är en sak. Det är en annan sak att skapa en falsk proil för att att kunna stalka alla ex", skriver en användare. En annan menar att om det hade varit en kille som gjort samma sak så skulle det handla om "ett kontrollerande beteende".

Kort efter alla råd så valde 23-åringen att konfrontera sin flickvän som snabbt erkände. Hon berättade att hon var extremt osäker under en period i somras. Nu har hon raderat sin fejkprofil. Det skriver han i en uppdatering på Reddit.

Läs också om hur lätt någon kan veta om du stalkar dem på Instagram – eller om Alicia som fick sina bilder stulna till dejtingreklam.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Stalkar du din partners ex?
Tack för din röst!