Elin sände live när hon träffade sin kille för första gången: "Helt sjukt"

- 05/01/2017, 16:48 -

Elin väntade nervöst på sin kärlek Daniel på flygplatsen. Då fick hon sällskap av tusentals peppande tjejer, i en rekordstor livesändning.

Att träffa en dejt från internet för första gången kan vara pirrigt nog. Tänk då att ha flera tusen åskådare som ivrigt hejar på dig, i livesändning.

Just det hände Elin, 22, från Borås sent i tisdags kväll.

Hon stod på Landvetters flygplats och väntade – i vad som kändes som en evighet – på sin kärlek Daniel, 23, från Nederländerna.

Vi spelar båda mycket World of Warcraft och spelade i samma klass. Vi träffades för ungefär tre månader sedan genom att jag skrev till honom för att jag behövde hjälp. Sedan klickade det bara, säger Elin glatt till Nyheter24.

Elin från Borås. Bildkälla: Privat

Elin beskriver det som att Daniel var lite stel i början på Skype när han insåg att hon var en tjej. Men sedan pratade de tillsammans i en team speak-kanal där även hans kompisar var med och då kunde han vara mer sig själv.

– Jag tyckte jättemycket om att se när han log och skrattade och kunde vara helt avslappnad. Och han sa att han tycker om mig precis som jag är. Då insåg jag hur mycket jag tycker om honom och hur mycket han tycker om mig.

Elin och Daniel ville självklart träffas så snart som möjligt även i verkligheten. Det bestämdes snart att han skulle hälsa på Elin i Sverige och även flyga för första gången någonsin.

Så i tisdags kväll var det äntligen dags. Nu skulle de få träffas på riktigt.

Elin var väldigt nervös och skrev ett inlägg i Facebookgruppen Pink Room där hon bad om att någon skulle prata med henne så att hon kunde tänka på annat.

– Sen var det så många som ville att jag skulle sända live i gruppen, så jag tänkte att jag kunde göra det en liten stund medan jag väntade. Men jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle bli så stort!

För stort blev det, utan tvekan. Faktiskt den mest tittade livesändningen i Facebooksgruppen någonsin, med över 37 000 visningar.

Elin, nervöst väntande under livesändningen på Landvetter flygplats i tisdags kväll. Bildkälla: Facebook

– Det var helt sjukt hur många som följde mig! Först var det väl runt 20 stycken, men sen bara rasade det in folk, jag blev helt chockad. Men jag var mer nervös över att träffa honom, än att det var över 3 000 personer som följde mig live.

I början av livesändningen sa Elin att Daniel skulle dyka upp inom tio minuter, men hon hade missat att ta med hans uthämtning av bagaget i beräkningen, så den olidliga väntan blev betydligt längre än hon hade räknat med.

Närmare bestämt en halvtimme. Och under hela den tiden vällde kommentarerna in, från folk som verkade minst lika nervösa och förväntansfulla som Elin själv.

Olidlig väntan från livesändningens tittare. Bildkälla: Facebook

– Jag mådde så himla illa. Inte så att jag skulle bajsa på mig direkt, men jag mådde verkligen illa. Och jag blev jättevarm av alla kläder, men jag trodde ju att han skulle komma snart.

Men så äntligen såg hon Daniel. Hela Elins ansikte lyser upp i filmklippet när hon får syn på sin efterlängtade kärlek.

– Jag tänkte bara "oh my god!" och undrade om jag skulle springa eller gå. Jag var så nervös! Men sen pussades vi och kramades och allt var jättehärligt! Det var som att vi kände varandra direkt, det var helt naturligt.

Elin avslutade livesändningen precis efter att de jublande åskådarna hade fått ta del av Elins och Daniels allra första kram och kyss. Sedan lämnades alla tusentals tittare med fjärilar i magen och ett skriande behov av att få veta vad som skulle hända nu.

Elin och Daniel satte sig på ett café på flygplatsen och pratade, medan de väntade på bussen hem till Elins lägenhet i Borås, där Daniel ska bo fram till lördag. Det tog upp emot en halvtimme innan Elin hade slutat skaka av all spänning i kroppen. Men hon beskriver att det ändå kändes hur bra som helst.

– Jag var jättenervös över att han kanske inte skulle tycka att jag var mig själv eller samma person som han hade tänkt sig. Men han tyckte att jag var bättre att han hade föreställt mig och så känner jag också om honom, han är jättefin.

Elin och Daniel. Runt armen har Daniel ett halsband med Elins namn ingraverat. Bildkälla: Privat

Daniel och Elin har varit hemma nu i lite drygt ett dygn och har hållit sig där, eftersom att Daniel har blivit väldigt förkyld. Hans intryck av Sverige var en förvåning över att det finns så många målade hus här, för hemma i Nederländerna har de mest tegelhus. Han tycker också att de svenska mackorna är väldigt märkliga.

Elin skrattar åt de små kulturella olikheterna, men känner framförallt att allt bara känns bra. Däremot är det jättejobbigt att veta att han snart ska åka hem igen, så nu försöker de att bara njuta av den tid som är kvar.

På Facebook har Elin fått mängder med meddelanden och frågor från medlemmarna i Pink Room, som ivrigt väntar på att få veta hur det gick efter deras första möte och om det uppstod kärlek även "på riktigt".

Kommentarer vällde in i Facebookgruppen Pink Room långt efter att sändningen hade avslutats. Bildkälla: Facebook

– Det är absolut kärlek. Igår sa han att han älskar mig för första gången och jag sa det tillbaka. Så 2017 började väldigt bra för mig i alla fall – vi är ett par nu, säger Elin och låter väldigt glad och lycklig.

Ett förväntansfullt möte på flygplatsen som slutade betydligt sorgligare, är det mellan Alexander och hans "flickvän" Zhang, som han fick vänta på tills han blev inlagd på sjukhus. Missa inte heller den spännande livesändningen där svenska Mellie åkte ner till sin drömkille i Italien.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Har du upplevt kärlek på nätet?