Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Antons pappa sa det alla vill säga om töntiga Instagram-trenden

- 25/01/2017, 21:32
Ibland får man bara nog och det fick Frank.
1 av 3

Ibland får man bara nog och det fick Frank.

Privat / TT (Montage)

Och skrev ett meddelande till en som luskar efter följare.
2 av 3

Och skrev ett meddelande till en som luskar efter följare.

Twitter

Anton med pappa Frank.
3 av 3

Anton med pappa Frank.

Privat

Det här fenomenet är i ärlighetens namn riktigt, riktigt irriterande. Heja Frank!

Ni vet den här grejen med folk som börjar följa en på Instagram för att sedan avfölja en nästan direkt? Sjukt irriterande och känt som "follow4follow-fenomenet". Eller det kallar vi det från och med nu i alla fall.

En person som tröttnade på det här var i alla fall 48-åriga Frank Forsman. I en tweet skriven av hans son Anton Björkman, 21, kan man se hur pappan lackar ur på den här töntiga trenden:

– Pappa har haft Instagram ett tag nu eftersom han är konstnär. Han är rätt uppdaterad, men beter sig ändå rätt "gammalt" på internet och brukar tacka för varje retweet exempelvis, säger Anton till Nyheter24.

Det här fenomenet har verkligen gjort Frank arg. Det hela handlar om ett konto som följt honom cirka tre gånger i hopp om att han följer tillbaka.

– Första gången gjorde han det och efter det avföljde kontot honom – då gjorde han detsamma. Sen fortsatte det.

Och till slut rann bägaren alltså över och då skrev Frank ett meddelande till kontot:

Twitter

"Jag förstår att du jagar följare genom att lägga till, och när dom följer dig tillbaka så tar du bort dom. Nu är det tredje gånger du lägger till mig, och första gången föll jag för tricket, men inte nu längre. / Ha en bra kväll."

– Han förstår sig inte på sociala medier som unga gör, säger Anton och skickar en hälsning från pappa Frank med en nytagen bild:

Privat

Läs också och känn igenkänningsfaktorn i den här historien om ett hårband – eller om Mattias som fick ett oväntat missat samtal.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Blir du irriterad av fenomenet?