Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
6549
reaktioner idag

Melania Trumps mystiska internetmiss – är det ett rop på hjälp?

Följ med på ett riktigt mysterium där Melania Trump gillat en bild helt utan förklaring.

Trump

USA:s förste dam, eller "first lady", Melania Trump står ofta mitt i uppmärksamhetens centrum. Vare sig det handlar om en klart photoshoppad officiell Vita huset-bild eller när hon räddade sin man och USA:s president Donald Trump från att göra bort sig ordentligt.

Nu har ytterligare en minst sagt intressant story flutit upp till ytan. På Twitter har Melania nämligen två Twitter-konton. Dels det officiella "FLOTUS"-kontot (det står för "First Lady of the United States", btw) där hon delar fina bilder på familjen och får massa likes. Som här:

Twitter @FLOTUS

Sen så har vi hennes personliga konto. Där frodas nätets dammråttor eftersom hon inte använt det sedan hennes man vann presidentvalet i november 2016. Tills helt plötsligt *BAM* så hände något extremt märkligt.

Hennes personliga (och verifierade) konto gillade en ironisk tweet ackompanjerad av en viral gif som föreställer hur Melania snabbt förvandlar ett leende till ett stelt ansikte. Ni känner säkert igen den eftersom det har varit mycket skriverier om det som kallas "Sad Melania".

Tweeten är skriven av New York-skribenten Andy Ostroy och några av hans följare märkte att just Melania Trumps konto hade gillat tweeten. Snabbt började konspirationsteorierna.

Var det ett ironiskt like? Var det ett faktiskt rop på hjälp? Det är lite intressant att tweeten i original inkluderade FLOTUS-kontot, men gillades från Melanias privata konto.

Cirka en timme efter gilla-markeringen så togs den bort.

Enligt Buzzfeed så har inte Vita huset kommenterat om det är Melania Trump som har kontroll över sitt konto – eller om det är någon främling som lyckats få tag i det.

Det svaret lär vi nog aldrig få.

Melania Trump som memeGiphy

Givetvis lär du också läsa om 10 saker du absolut inte visste om Melania Trump. Eller se klippet nedan:

Har du råkat gilla någonting som du sedan ångrat?

Mer:

Donald Trump gör bort sig – räddas i sista sekund av Melania