Gjorde om hemmet till rymdskepp

Tony är superbesatt av Star Trek.


STORBRITANNIEN. Tony Alleyne har spenderat åtta år på att omvandla sin lägenhet till ett rymdskepp. 56-åringen ska ha blivit sjukligt besatt av Star Trek efter han skilt sig och har sedan dess spenderat sin tid med att återskapa scener från serien i sitt hem.

– Allting började som terapi efter att jag skilde mig från min fru. Att bygga upp allt från början har verkligen hjälpt mig att komma över stressen med allt. De senaste åren har hela mitt liv kretsat kring detta, jag har gett upp precis allt, säger Alleyne, enligt Ananova.

Nu har Tony sin alldeles egna kommandobrygga i sovrummet, som har flera olika ljud- och ljuseffekter.

– Vissa kanske tycker att jag är en riktigt sorglig typ men det är jag inte. Jag gillar verkligen Star Trek, tillägger han, enligt Daily Telegraph.

Kolla runt i lägenheten här:

Skrivet av:

Senaste nytt

Trump – nu åter med munkavle

Här är bolagen på konsumenters skamlista

Klarna och Telenor finns bland de sju företag som har fått flest klagomål under året. Det visar konsumenttidningen Råd och Röns skamlista.

Två miljoner hemlösa på Afrikas horn

Över två miljoner människor har tvingats fly sina hem på Afrikas horn, och då främst i Somalia, på grund av de ihållande regnvädren och allvarliga översvämningarna. Uppgifterna om hur många som drabbats i Somalia, Kenya och Etiopien kommer från nyhetsbyrån AFP som sammanställt och beräknat uppgifter från FN och från ländernas myndigheter.

Spanska ord rör upp känslor i Israel

Israel har på nytt reagerat på spanska uttalanden om kriget i Gaza, och har nu har kallat hem sin ambassadör i Spanien.

Unik upptäckt: Sex planeter i rytmisk dans

Astronomer har upptäckt sex planeter som i en rytmisk dans kretsar runt en stjärna 100 ljusår från jorden, rapporterar CNN. Det sällsynta fyndet kan ge ledtrådar till hur vårt solsystem bildades.

Polisen rapporterar om trafikkontroll, Ragunda

1 timme sedan
"Hammarstrand, resultat efter nykterhetskontroll", skriver polisen på sin hemsida.