Nytt Star Trek-klipp upprör fansen

Herr Abrams håller just nu på att ändra rymdnördarnas favoritserie.


Här är den nya trailern till den kommande Star Trek-filmen. Precis som med Star Wars är det frågan om en prequel - en film som utspelar sig innan sextiotalets kultserie.

– Mitt mål var att göra en film om känslolivet hos karaktärerna, säger regissören J. J. Abrams till Associated Press.

– Vi har sett miljoner skepp flyga förbi kameran men ingen bryr sig om skeppen om man inte känner något för besättningen ovanpå.

Detta upprör fansen som verkligen älskar Star Trek och dess skepp. Teveserien från sextiotalet är för dem lika aktuell då som nu i dessa svåra tider. Och en Spock med mänskliga drag hör inte rymden till.

Skrivet av:

Senaste nytt

La la Gunilla trallade in på Svensktoppen

igår 16:54

Sven-Erik om sin drömkvinna: “Hon får gärna gilla...”

igår 16:03
Sven-Erik, 73, är med i säsong två av "Hotell romantik", där han och 27 andra seniorer dejtar. Nu avslöjar Sven-Erik hur hans drömkvinna är.

Allt om Vincent Ibrahimovic: Ålder, pappan och fotbollen

igår 15:43
Zlatans son Vincent Ibrahimovic har blivit omtalad i media efter att ha blivit medverkat i P15-landslagsuttagningen. Nyheter24 har tagit reda på allt man kan tänkas vilja veta om sonen – här kommer svaren.

Israel går med på att ändra Eurovision-bidrag

igår 15:16
Israel har gått med på att ändra texten i Eurovision-bidraget ”October rain” och tona ner referenserna till Hamas terrorattack den 7 oktober.

Kattis Ahlströms ärliga ord om SVT:s "Muren"

igår 11:32
Kattis Ahlström stormtrivs som programledare för SVT:s "Muren", men att spela in frågesportsprogrammet bjuder också på utmaningar, berättar hon för Nyheter24.

"The tourist" fick Dornan att återvända hem

igår 11:30
Manuset till “The tourist” var det galnaste Jamie Dornan någonsin läst. Därför tvekade han inte att tacka ja. Tv-serien om mannen som tappat minnet i Australien blev en sådan succé att det självfallet blev en säsong två – som den här gången utspelas i Dornans hemland Irland.