Lördag 16 Okt
Stockholm

Vinn biljetter till Star Trek

Nu kan du vinna biljetter till årets coolaste actionfilm - Star Trek.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att säga "Beam me up, Scotty" har aldrig varit tuffare än nu. Den nya Star Trek-filmen har premiär i Sverige den 8 maj. Och nu har du chansen att vinna två biljetter för att gå och se årets coolaste actionfilm. Så gasa in warp 8 och var med och tävla.

Det enda du behöver göra är att svara på den här enkla frågan: Vad heter kapten James T Kirks legendariska rymdskepp i filmen?

Mejla in ditt svar till tavling@nyheter24.se plus en motivering till varför just du ska vinna. Glöm inte att skicka med ditt namn, adress och telefonnummer. Nyheter24 drar tio glada vinnare på söndag den 10 maj. Så skynda och lycka till!

Det största äventyret genom tiderna inleds med STAR TREK, den otroliga historien om en ung besättnings jungfruresa ombord på det mest avancerade rymdskeppet som någonsin konstruerats: U.S.S. Enterprise. Under en resa fylld av action, humor och kosmiskt vågspel, måste de nya rekryterna finna ett sätt att stoppa ett ont väsen vars jakt på hämnd hotar hela mänskligheten.

Galaxens öde vilar i händerna på två bittra rivaler. Den ena, James Kirk (Chris Pine) är en småkriminell bondpojke från Iowa, ständigt på jakt efter spänning. Den andre, Spock (Zachary Quinto), växte upp i en miljö helt byggd på logik, utan emotionella inslag. Den vildsinta instinkten och det eftertänksamma lugnet skapar ett osannolikt men kraftfullt partnerskap, och de två är de enda som kan leda besättningen genom obeskrivlig fara, dit ingen människa tidigare varit.

OBS! Tävlingen har avslutats. Grattis till alla som vann. OBS!

Star Trek 2009:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela