Coca-Cola gör kolsyrad mjölk

Vio heter den nya drycken som Coca-Cola nu har börjat sälja.


ATLANTA,USA. Drycken, som Coca-Cola planerar att lansera är baserad på skummjölk och kolsyrat vatten. Därefter sötas den och olika fruktsmaker tillsätts.

Läsken, som har fått namnet Vio, har nu börjat marknadsföras i livsmedelbutiker i New York. Vioburkarna kostar ungefär 20 kronor styck och man behöver inte förvara den kolsyrade mjölken kallt.

Vio kommer att finnas i fyra smaker. Persika, mango, bär, samt citrus- och tropisk colada. En copywriter på Coca-Cola hävdar att läsken är som "en födelsedagsfest för isbjörnar". Drycken uppges var krämig till konsistensen och inte överdrivet söt, skriver Timesonline.

I dagsläget finns det inga planer på att sälja den kolsyrade läsken i Sverige.

Gammal reklamfilm för Coca-Cola:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Max duckar kritik – skyller på kunderna: "Vi tror inte att folk.."

Flera gripna i Tadzjikistan för Moskvadåd

Flera personer i Tadzjikistan uppges ha blivit gripna misstänkta för inblandning i förra veckans terrorattack i Moskva.

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Bilist och två cyklister i kollision.", skriver polisen på sin hemsida.

Förtroendet för regeringen ökar

1 timme sedan
Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

1 timme sedan
Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

1 timme sedan
Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.