Pastor bjöd in 20 000 till sexvecka

"Det var gud som kom på sex. Det var hans idé."


Det blev en hård vecka för medlemmarna i pastorn Ed Youngs församling. En vecka efter att pastorn Ed Young utmanade makar och makor i sin 20 000-hövdade församling att stärka sina band genom sju dagar av sex, var has råd: "Fortsätt!"

Det var den 16 november som författaren, programledaren och pastorn i evangeliska "Fellowship Church", bjöd in gifta par till en veckas församlingssex.

Young ville inte att någon skulle slå av på takten efter den intensiva veckan.

– Fortsätt att göra vad ni har gjort den här veckan. Vi borde försöka fördubbla intimiteten i äktenskapet. Och när jag säger intimitet så menar jag inte att hålla händer i parken. Sex för oss närmare gud. Av någon anledning har kyrkan inte pratat om det, men vi behöver det. Det är ingenting skamligt med äktenskapligt sex. Det var gud som kom på det, det var hans idé.

Vissa av församlingsmedlemmarna var generade, medan andra utbrast "Yippie!" när de hörde om sexutmaningen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

1 timme sedan
Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.