Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Massiv knarkodling på pub

Nyheter | 14/02/2009 17:48

Barslusk fick plötsligt gröna fingrar.

Man kan lugnt säga att det inte har varit ett bra år för Mike Roberts från Staffs, England.

Först fick pubägaren sin verksamhet nedstängd efter att han låtit servitriserna servera öl topless, sedan när han försökte få ordning på ekonomin genom lite (o)hederlig marijuanaodling, blev han gripen av polisen.

Gröna fingrar

Det var efter att myndigheterna stängt puben som Roberts blev lämnad med ett ständigt växande berg av skulder. För att komma till rätta med de ekonomiska problemen såg den gamla barräven till att skaffa sig gröna fingrar.

Det nyfunna intresset för botanik tog sig uttryck i en massiv ganjaodling i den förre detta publokalen. Det fanns ingen gräns för Robertsons kreativitet när han satte upp ett hemmabyggt värmesystem i taket och använde den teveprojektor, som tidigare använts för att visa fotbollsmatcher, till att skänka plantorna ljus.

Inte mindre än 354 välväxta marijuanaplantor mötte polisen när de slog till mot lokalen, uppger The Sun.

Framöver får Mike Roberts nöja sig med att odla pelargoner i cellen. Någonting som han lär ha god tid över till under de fyra långa år i finkan han precis börjat avtjäna.

Eek A Mouse - Ganja Smuggling:

Skrivet av: