Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pensionärer slogs över kvinna

Nyheter | 14/02/2009 21:24

Pena, 75, är trots sin ålder en riktig fresterska.

BULGARIEN. Pena Dobrava har kanske inte har alla tänderna kvar och hennes hörsel är inte vad den har varit. Men trots sina 75 år väcker hon fortfarande åtrå hos granngubbarna.

Dancho Dimitov, 86, har nämligen setts klättra över Dobravas staket ett antal gånger. Men detta uppskattas inte av pojkvännen Boris Stoykov, 74.

När han fick nys om rivalen begav han sig till ett café för att göra upp med Dimitov. Och det blev en minst sagt blodig konfrontation.

– Det var helt otroligt. Jag hörde skrik och såg den äldre av dem svinga sin käpp mot den andra mannens huvud. De slog på varandra och svor. Jag trodde att någon skulle dö, säger en cafégäst som bevittnade händelsen, enligt Mirror.

Efter att polis larmades till platsen kunde man stoppa grälet, men stor skada var redan skedd. Dimitov fick föras till sjukhus med skallskador och nu riskerar båda männen åtal för misshandel.

– Jag trodde jag var den enda för Pena. Jag lånade till och med henne pengar. Jag känner mig som en idiot, säger han från sin sjukhussäng.

Men Boris tycker att rivalen lärt sig en läxa och menar att han inte kommer undan lika lätt nästa gång.

Skrivet av: