Ta Downs syndrom-killens oskuld!

- 17/03/2009, 11:13 -

Mamman vädjar till världens kvinnor att hjälpa hennes utvecklingsstörda son.

– Vill någon ligga med min son med Downs syndrom?

Det frågar sig 50-åriga Lucy Baxter i England. Baxter vill, liksom alla mammor, att hennes 21-årige son Otto ska få ett bra liv. Ett liv som också ska innefatta fysiska relationer och kärlek.

Men 21-årige Otto har Downs syndrom, och problem att hitta en partner.

Så mamma Lucy vädjar nu till världens alla kvinnor att träda fram så att Otto kan "njuta av samma upplevelser som andra män i hans ålder".

Lucy Baxter gör allt hon kan för att hitta en flickvän åt sonen, så han kan bli av med sin oskuld.

Hon säger att hon är beredd att sträcka sig så långt att hon kan betala en prostituerad för hennes adopterade son.

Mamma Baxter hoppas också att han Otto någon dag kommer bli pappa.

– Samhället är efterblivet när det gäller Downs syndrom, säger hon till Daily Mail.

– Varför ska dessa människor behöva ställas vid sidan av när de har samma känslor och behov som så kallat "normala människor"?

– Om han inte får en flickvän kommer jag må väldigt dåligt, eftersom jag har intalat honom att han är precis som alla andra. Det är därför jag jobbar extra för att få detta att gå igenom för honom.

Singelmamman Lucy Baxter har tre andra adopterade söner, som alla har Downs syndrom. Hon har redan hjälpt den äldsta, 27-årige James, med att fixa en sida på en social nätcommunity för att bjuda in potentiella partners till honom.

– Jag vill att alla mina pojkar ska hitta kärleken och njuta av sex, säger hon.

– Jag skulle inte ha några problem med att betala för att Otto skulle åka till Amsterdam och gå på bordell om det är vad han vill.

– Några av hans vänner föreslog det för några månader sen, och jag har pratat med Otto om det på ett vuxet sätt. Varför skulle inte han kunna få njuta av samma erfarenheter som andra män?, frågar sig Lucy Baxter i brittiska Daily Mail.

Skrivet av: