Möt mannen som utmanar mannen som "var för snygg"

Det nya stjärnskottet vinner snabbt beundrare får världen över. Vem tycker du är snyggast?


De tre männen som "var för snygga"

En festivalchef berättade att tre män avvisades på grund av att de var för snygga, och att festivalledningen fruktade att kvinnliga besökare skulle kunna attraheras av männen", skrev Emirates 24/7 i samband med nyheten om att Omar Borkan Al Gala och hans vänner deporterats. 

Omar Borkan Al Gala, mannen som var för snygg för både Facebook och Saudiarabiens årliga kulturfestival – och på grund av det har blivit ett internetfenomen – har fått en utmanare.

Ahmed Angel, 18, tar nu upp kampen mot Borkan Al Gala som den populäraste snyggingen på internet. Angel har dykt upp titt som tätt runt om på nätet och vunnit många beundrare den senaste tiden, skriver brittiska Metro.

"Du gör mitt liv komplett"

Angel får en stadig ström av beundrande kommentarer på sin Facebooksida. Där har han också lagt upp ett mycket stort antal bilder. 

"Du gör mitt liv komplett", har en av hans beundrade skrivit på Facebook, medan en annan är betydligt mer exalterad: "Wow wow wow, Väldigt väldigt het, väldigt väldigt vacker!!! Angel, du är bäst för alltid!!!!" 

Ett skämt?

Angel har dykt upp flera gånger på Reddit och Imgur den senaste tiden. Vissa tar emot honom med öppna armar, andra ratar honom. En del undrar om Angel faktiskt finns på riktigt eller om hela karaktären är ett så kallat internet-mem, skriver IB Times

Enligt Metro är Angel redan en superstjärna i Ryssland och mellanöstern men frågan är om han kan peta ner Borkan Al Gala i fighten som snyggast? 

Vem tycker du är snyggast? Här kan du se en något bisarr video på Ahmed Angel:


/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.