Iscensatte död för förbjuden kärlek

Indisk lärarinna lurade familj och vänner för en man av ett annat kast.


Tragedin var ett faktum då Sanju Amir Dangar, en lärarinna från Gandhidham, Indien, tände på sitt egna likbål och tog sitt liv. I ett avskedsbrev skrev hon om svårigheterna att finna jobb, och sade att det var anledningen till att hon valt att begå självmord.

Men något verkade inte stå rätt till. I den aska som Sanjus kropp skulle ha lämnat efter sig fanns det inte några rester efter kroppsdelar. Den lokala polisen började ana att något inte stod rätt till, och de bestämde sig för att undersöka fallet.

Efter att ha gått igenom Sanjus telefonräkning ringde polisen upp det nummer hon haft mest frekvent kommunikation med. I andra änden av linjen svarade en lärare som jobbat på samma skola som Sanju, men mannen, Kamlesh Patel, påstod att han inte känt Sanju så väl. Men samtalet var nog för att få parets hemliga plan att kollapsa.

Sanju hade nämligen valt att iscensätta sin egna död för att kunna förverkliga sin förbjudna kärlek till Kamlesh som var av ett annat kast än henne själv. I turbulensen efter det påstådda självmordet flydde hon med mannen till en annan by där de gifte sig.

Men efter samtalet från polisen fick de båda kalla fötter, och Sanju ringde hem till sin far som direkt skickade folk för att hämta hans dotter, enligt The Times of India.

En modern Bollywood-version av Romeo och Julia, med ett minst lika tragiskt slut.

Se klipp från Bollywood-succén Devdas!

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

1 timme sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

1 timme sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

2 timmar sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.