Opererade sig till dotterkopia

Trots åldersskillnaden på tjugotvå år ser duon ut att vara systrar.


Har du någonsin tänkt på hur mycket din mamma har gett dig? Inte? Här är i alla fall något du kan ge tillbaka till henne: ditt utseende!

Det låter kanske extremt, men inte för Jane Cunliffe, 28, vars 50-åriga mamma, Janet Cunliffe, har gått igenom operationer för nästan 120 000 kronor för att likna sin dotter.

– Hon fick ju sitt utseende från mig från början, mitt har bara bleknat med åren, och att se hur attraktiv Jane är har bara fått mig att vilja få tillbaka mitt utseende igen, säger Janet till The Sun.

50-åringen har opererat brösten, fixat ögonen, operererat näsan, förstorat sina läppar, gått ner mer än tio kilo, bytt ut hela sin garderob och satt in hårförlängningar. Allt för att se ut som sin 22 år yngre dotter.

Nu misstas paret inte bara för att vara syskon - många tror också att Jane är den äldre systern. Men hon tar inte illa upp. Hennes mamma har blivit systern hon aldrig hade, och de delar allt från män till kläder.

– Jag älskar att vi ser likadana ut, vi är närmare än någonsin och hon är systern jag alltid ville ha och aldrig fick, säger Jane.

Trots de dyra ingreppen och den svåra läkningsprocessen är de båda nöjda med resultatet, och nu gör duon allt tillsammans.

– Det låter kanske konstigt att jag plastikopererade mig för att se ut som min dotter, men hon är underbar. Vem skulle inte vilja se ut som henne?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

Två gripna på Arlanda – hade 270 000 kronor

Två män har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.

Ny abortlag kan få stöd i Norge

Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ängelholm

"En singelolycka med en personbil inträffar på E6 söder om Strövelstorp i riktning mot Ängelholm.", skriver polisen på sin hemsida.