Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Opererade sig till dotterkopia

- 05/04/2009, 15:21 -

Trots åldersskillnaden på tjugotvå år ser duon ut att vara systrar.

Har du någonsin tänkt på hur mycket din mamma har gett dig? Inte? Här är i alla fall något du kan ge tillbaka till henne: ditt utseende!

Det låter kanske extremt, men inte för Jane Cunliffe, 28, vars 50-åriga mamma, Janet Cunliffe, har gått igenom operationer för nästan 120 000 kronor för att likna sin dotter.

– Hon fick ju sitt utseende från mig från början, mitt har bara bleknat med åren, och att se hur attraktiv Jane är har bara fått mig att vilja få tillbaka mitt utseende igen, säger Janet till The Sun.

50-åringen har opererat brösten, fixat ögonen, operererat näsan, förstorat sina läppar, gått ner mer än tio kilo, bytt ut hela sin garderob och satt in hårförlängningar. Allt för att se ut som sin 22 år yngre dotter.

Nu misstas paret inte bara för att vara syskon - många tror också att Jane är den äldre systern. Men hon tar inte illa upp. Hennes mamma har blivit systern hon aldrig hade, och de delar allt från män till kläder.

– Jag älskar att vi ser likadana ut, vi är närmare än någonsin och hon är systern jag alltid ville ha och aldrig fick, säger Jane.

Trots de dyra ingreppen och den svåra läkningsprocessen är de båda nöjda med resultatet, och nu gör duon allt tillsammans.

– Det låter kanske konstigt att jag plastikopererade mig för att se ut som min dotter, men hon är underbar. Vem skulle inte vilja se ut som henne?

Skrivet av: