Nya plastikoperationer för Jackson

- 17/03/2009, 16:03 -

Kungen av pop vill vara snygg till avskedsturnén i sommar.

När Michael Jackson ska ut på sin stora avskedsturné i sommar vill han givetvis vara så fin som möjligt.

Därför har kungen av pop nu bestämt sig för att göra några fler plastikoperationer. Uppenbarligen är de hundratals kirurgiska ingrepp popikonen redan gjort genom åren inte tillräckliga.

– Michael har konsulterat några av världens främsta kosmetologer och kirurger som förberedelse för hans återkomst, säger journalisten Ian Halperin, som bland annat skrivit boken Unmasked: The Michael Jackson Story, till The Sun.

Uppgifterna om de nya plastikoperationerna följer en rad rykten på internet den senaste tiden, där ett av de mer bisarra är att det inte ens var Michael Jackson själv som talade på presskonferensen i London nyligen. Fans menar att hans röst var för djup och hans kinder för fyrkantiga.

Jacksons eget folk förnekar konsekvent de nya uppgifterna om plastikkirurgi. Å andra sidan påstår de också att de enda ingrepp som han gjort är på hans näsa, för att underlätta den sjuka popstjärnans andning, skriver The Sun.

Enligt många uppgifter har Michael Jackson genongått hundratals plastikoperationer. Bland annat sägs han ha rätat ut sitt hår och bytt ut delar av skalpen. Hans panna är botoxbehandlad. Hans ögonbryn är tatuerade. Hans ögon har en tatuerad eyeliner. Huden är kemiskt blekt med ett i USA förbjudet medel. Och Michael Jacksons haka är ombyggd och breddad, uppger Aftonbladet.

Se bildspelet på Michael Jacksons förändradring från oskyldig afropojke till skräckinjagande vaxdocka genom att klicka på pilarna ovan!

Där får du även se hur Michael skulle sett ut idag om han inte gjort en enda operation.

Skrivet av: