Lördag 23 Okt
Stockholm

Bröst utan gränser

Sheyla Hershey är inte rädd för att självexplodera.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Detta är Sheyla Hershey och hon är inte rädd för att dö. Den 28-åriga hemmafrun och modellen har bröststorleken 38KKK , vilket gör henne till kvinnan med världens största bröst.

Hemmafrun Sheyla har genomgått nio operationer för att få den otroliga kroppen. Trots att läkare har varnat henne att hennes bröst är i riskzonen för en explosion så verkar hon inte bry sig ett dugg.

Sheyla, som är från Houston i Texas säger: “För mig är stort vackert. Jag tror att jag inte har någonting att vara orolig för.”

Amerikanska läkare vägrade att utföra flera operationer när Sheylas bröst redan var uppe i den häpnadsväckande storleken 34FFF. Men Sheyla Hershey var mycket bestämd och målmedveten för att komma in i rekordböckerna och flög till Brasilien där det inte finns några gränser för hur stora bröst man kan göra.

Hennes brittiska föredetta pojkvän betalade hennes plastikoperationer, men hon lämnade honom efter att han vädjade till henne att hon skulle sluta upp med operationerna.

– Jag älskade honom väldigt mycket men jag var tvungen att lämna honom för att följa min dröm, berättar Sheyla Hershey till The Sun .

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela