Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Barn dumpade pojke i dike

Nyheter | 28/04/2009 09:30

Pojken misshandlades och fick cigaretter upptryckta i näsan.

För bara några veckor sedan åtalades två pojkar för mordförsök i Storbritannien, efter att nästan ha slagit ihjäl sina offer. Nu har domen i ett annat brutalt fall kommit.

Enligt uppgifter ska en grupp barn ha misshandlat och torterat en 15-årig pojke i augusti förra året. Pojken är efterbliven och har en sjuårings förstånd. Barnen, en 14-årig flicka, två elvaåriga pojkar och en 13-årig pojke, slog, sparkade och stampade på hans huvud.

Dessutom urinerade de på honom och körde upp cigaretter i hans näsa.

– Gänget visade ingen nåd och bad honom att hålla tyst, för annars skulle de döda honom. De la honom i ett dike med träbitar över honom för att göra en liten grav, säger åklagaren James Keeley, enligt Daily Mail.

Pojken fick senare föras till sjukhus med brännskador i ansiktet, sår och en skadad lever.

– Det var nästan som en scen ur 'Flugornas Herre', där barn som lämnas åt sitt öde utsätter andra barn för otroligt stötande saker, säger domaren Kerry MacGill.

De yngre barnen dömdes till villkorliga domar med övervakning, medan de äldre får sitta av 12 månader på ungdomsanstalter.

Skrivet av: