Enligt nya uppgifter är Putins "hemliga flickvän" gravid
Enligt nya uppgifter är Putins "hemliga flickvän" gravid - Foto: Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo/AP Photo/Efrem Lukatsky/TT

Nu är Putins påstådda flickvän gravid – ska vänta barn med presidenten

Det har ryktats om att den ryske presidenten Vladimir Putin har en hemlig relation med gymnasten Alina Kabajeva. Nu avslöjar nya uppgifter att Kabajeva väntar barn – och att dottern ska vara presidentens.


I juni 2013 meddelade Rysslands president Vladimir Putin att han och den dåvarande frun Lyudmila Ocheretnaya skulle skilja sig, efter sitt 30-åriga äktenskap. Tillsammans har exparet två döttrar.

Du kan läsa mer om Putins familj här.

Sedan skilsmässan från exfrun har det ryktats att Putin inlett en relation med den 31 år yngre gymnasten Alina Kabajeva, som kallas för “Rysslands smidigaste kvinna”. 

Foto: AP Photo/Sergey Ponomarev, file/TT

Vladimirs Putins “hemliga barn” med 31 år yngre gymnasten

När Putin beordrade sina styrkor att angripa Ukraina evakuerades Putins familj, enligt uppgifter, till en bunker i Sibirien.

Samtidigt finns också uppgifter om att Putin även gömt undan en “hemlig familj” i en fjällstuga i Schweiz under invasionen. Det påstår en källa för Page Six. 

Varken Putin eller gymnasten Alina Kabajeva har bekräftat att de har en relation, utan är mycket privata gällande sin relationsstatus. Men det ryktas att det påstådda paret även fått barn. Enligt The Mirror ska Kabajeva ha fött tvillingar 2019 – medan hon själv förnekar att hon fött några barn.

Foto: AP Photo/ITAR-TASS, Presidential Press Service, File/TT

Nu ska Vladimir Putin få en dotter med hemliga flickvännen

Nu har nya uppgifter kommit, från General SVR Telegram, om att Putins flickvän Kabajeva återigen är gravid och väntar en dotter med den 69-årige presidenten. Det ska alltså vara det påstådda parets tredje barn tillsammans, skriver The Mirror.

Men Putin verkar inte glädjas åt Kabajevas graviditet – och särskilt åt det faktum att hon väntar en flicka. 

“Jag har tillräckligt med barn som det är, och jag hade tillräckligt med döttrar för länge sedan”, ska presidenten ha sagt, enligt The Mirror.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!