Stockholm

McCain uppfann handdator?

Han kan inte mejla, men sägs ha uppfunnit handdatorn Blackberry.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När Douglas Holtz-Eakin, rådgivare för republikanernas presidentkandidat John McCain, rosade det arbete som McCain utfört som senator tog han upp och viftade med sin Blackberry:

– Ni tittar på miraklet som John McCain hjälpte till att skapa, ropade Holtz-Eakin enligt AP.

Det kanske inte blev någon bra anekdot. Blackberryn, som de flesta använder för mejlkorrespondens, klaffar nämligen inte helt perfekt med 73-årige McCain som i ett tidigare skede har erkänt att han inte har haft någon som helst aning om hur man skickar just e-post.

Det fick Holtz-Eakin att försöka rädda situationen genom att vara tydlig med att McCain inte haft något med utvecklingen av Blackberryn att göra samt att hans poäng bara var att presidentkandidaten bidragit till teknikutvecklingen, skriver Svenska Dagbladet.

– Det var ett korkat skämt från en medarbetare, säger Matt McDonald, som dock tillägger att John McCain skrattade gott när han fick höra om sin ”uppfinning”, skriver AP.

Demokraterna tyckte dock att anekdoten var väldigt rolig. Barack Obamas kampanjtalesman Bill Burton menade att uttalandet hade varit det mest absurda i veckan om inte McCain-lägrets uttalande om att ekonomin står på starka fundament hade kommit samma dag.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.