Stockholm

Toppchef greps efter Blackberrystöld

Sanjay Somany kan ha ödelagt sin karriär i näringslivet.


Läs mer

INDIEN. 50-årige toppchefen Sanjay Somanys karriär kan vara över. Han riskerar fängelse i upp till sju år för att ha stulit en Blackberry. Somany greps när han anlände med Air India-flyget från flygplatsen i Chennai under måndagen.

Det är oklart varför Somany tog Blackberryn då han har en hög lön och är vd för Hindustan National Glass and Industries Limited, som omsätter närmare 1,7 miljarder kronor.

Han släpptes senare mot borgen, och kan om han döms för stöld få upp till sju års fängelse, skriver Hindustan Times.

Enligt uppgifter till de indiska myndigheterna upptäckte en passagerare att han saknade sin Blackberry, som han tidigare hade lagt på en bricka. Säkerhetspersonal upptäckte att en man i blåa kläder hade tagit telefonen och sedan gått på Air Indias flight till Chennai.

– Vi identifierade honom med hjälp av passagerare och personal på Chennaiflighten. Vid flygplatsen i Chennai höll våra medarbetare ett öga på honom, säger en talesperson för säkerhetstjänsten till <a href=""http://www.hindustantimes.com/rssfeed/newdelhi/CEO-arrested-for-stealing-Blackberry-at-Delhi-airport/Article1-472381.aspx""target="_blank">Hindustan Times.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.