Torsdag 6 Okt
Stockholm

McCains byrå gick emot honom

Presidentkandidaten använder samma byrå som Bush hade 2000.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

John McCain har förmodligen viktigare saker att tänka på än vilka byråer han använder i sin kampanj. Och när det amerikanska presidentvalet närmar sig med stormsteg är det en sekundär fråga. Men nya uppgifter tyder på att den republikanske presidentkandidaten använder samma byrå som George W Bush gjorde under valet 2000, FLS-Connect.

Skillnaden då var att den jobbade för att smutskasta McCain, som kandiderade mot Bush, istället för att smutskasta Obama, vilket den gör nu.

Den politiska konsultfirman har i dagarna fullt upp med att sprida elaka rykten om demokraternas presidentkandidat Barack Obama. Han anklagas för att ha jobbat nära en tidigare radikal på 60-talet vid namn William Ayers, och för att ha fokuserat på att samla in pengar av kändisar under finanskrisen, skriver The Huffington Post.

Republikanerna ska ha betalat närmare åtta miljoner dollar den senaste tiden till byrån. Experterna menar att kopplingarna till McCain visar hur mycket presidentkandidaten har förändrats de senaste åtta åren.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.