McCains byrå gick emot honom

Presidentkandidaten använder samma byrå som Bush hade 2000.


John McCain har förmodligen viktigare saker att tänka på än vilka byråer han använder i sin kampanj. Och när det amerikanska presidentvalet närmar sig med stormsteg är det en sekundär fråga. Men nya uppgifter tyder på att den republikanske presidentkandidaten använder samma byrå som George W Bush gjorde under valet 2000, FLS-Connect.

Skillnaden då var att den jobbade för att smutskasta McCain, som kandiderade mot Bush, istället för att smutskasta Obama, vilket den gör nu.

Den politiska konsultfirman har i dagarna fullt upp med att sprida elaka rykten om demokraternas presidentkandidat Barack Obama. Han anklagas för att ha jobbat nära en tidigare radikal på 60-talet vid namn William Ayers, och för att ha fokuserat på att samla in pengar av kändisar under finanskrisen, skriver The Huffington Post.

Republikanerna ska ha betalat närmare åtta miljoner dollar den senaste tiden till byrån. Experterna menar att kopplingarna till McCain visar hur mycket presidentkandidaten har förändrats de senaste åtta åren.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Ystad: Polisen rapporterar om trafikolycka

Börsen väntas öppna nedåt

Börsen väntas öppna på svagt minus, enligt förhandeln på IG Market. Även på andra håll väntas röda siffror.

Mordet på Tove i Vetlanda: Här är allt som hänt i fallet

Johanna Leshem Jansson och Maja Hellman dömdes i tingsrätten för att ha mördat 21-åriga Tove. Efter överklagan, tas det uppmärksammade fallet nu upp i hovrätten. Här är allt som hänt sedan Tove försvann i oktober 2022.

Frågan i Sunaks tal: Blir det några snabbtåg?

När vågar Tories hålla val? Och ska den omtalade biljonjärnvägen kapas? Det är frågorna i fokus när Storbritanniens premiärminister i dag håller tal på partikongressen i Manchester.

Nio av tio gängkriminella återfaller i brott

Hela 91 procent av ungdomarna med gängkoppling som döms till sluten ungdomsvård återfaller i brott inom några år, enligt en ny rapport.

Flygresor fortsätter öka – till utlandet

1 timme sedan
Svenskarnas flygresor ökade i september med fem procent jämfört med samma månad 2022, enligt ett pressmeddelande med statistik från statliga Swedavias flygplatser. Utvecklingen beror främst på ökat utrikesresande från Arlanda.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.