Mc-dåre fångades på YouTube

Hans video på You Tube där han körde i över 200 km/tim blev beviset emot honom.


En stolt brittisk motorcyklist lade ut en video på You Tube som visade hur han utförde en rad avancerade konster med sin mc, körde på fel sida och gasade på i över 200 km/tim. Det skulle han inte ha gjort, för i dag dömdes han till tolv veckors fängelse och blev av med körkortet i två år för grov vårdslöshet i trafik.

Han anmäldes av en medtrafikant som noterade hans registreringsnummer. När polisen kom för att förhöra honom frågade han spontant om det gällde filmen på You Tube. Polisen tog tacksamt emot tipset som gav handfasta bevis för trafikbrotten. Den 28-årige mannen fann för gott att erkänna sig skyldig. (TT)

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Högre vinst för Evolution

Lägre priser pressar SSAB:s vinst

Stålkoncernen SSAB vinst faller tydligt. Under första kvartalet landade rörelsevinsten på 3 157 miljoner kronor, ner från 4 733 miljoner kronor samma period i fjol.

Uppgång väntas på börsen

Stockholmsbörsen väntas fortsätta upp när handeln inleds klockan nio, indikerar förhandeln på bland annat IG Markets.

Polisen i Skövde rapporterar om trafikolycka

"På Skövdevägen vid Skultorp är det en bilist som blir påkörd bakifrån av en annan bilist.", skriver polisen på sin hemsida.

Intrum sparar bort hundratals miljoner

Kredithanteringsföretaget Intrums vinst minskar och besparingsprogrammen utvidgas.

SEB-chefen: Dämpad efterfrågan på lån

Ett högre räntenetto, lägre kreditförluster och ett större inflöde från finansiella transaktioner lyfte storbanken SEB:s vinst mer än väntat i första kvartalet. Men efterfrågan på lån fortsätter dämpas av det höga ränteläget, enligt vd Johan Torgeby.