Förre svärsonen: "Palin gick för pengarna"

Levi Johnston berättar att Alaskaguvernören Sarah Palin lämnade för miljonerna.


ANCHORAGE. Både analytiker och partistrateger blev förvånade när det politiska stjärnskottet Sarah Palin avgick som Alaskaguvernör. Vissa såg det som ett taktiskt drag inför presidentvalet 2012, andra såg det som ett sätt att tackla rättsutredningarna mot henne.

19-årige Levi Johnston, tidigare svärson till Palin, är övertygad om att det var pengar som fick henne att avgå. Som pojkvän till Palindottern Bristol, 18, deltog han i hela presidentkarusellen och fick lära känna familjen.

I december och januari, när han levde med dem, hörde han hur Palin flera gånger talade om hur trevligt det skulle vara att dra nytta av alla affärserbjudanden som hon fick; däribland att göra en egen pratshow och skriva bok.

–Jag tror att den stora grejen var boken. Det var miljontals dollar direkt, säger Levi Johnston, enligt The Huffington Post.

Palin har skrivit på ett kontrakt om att skriva en bok, men det är inte känt hur mycket hon skulle få för det. Enligt henne själv hotas hon dock att få böta 500 000 dollar och pengarna skulle därmed komma väl till pass.

Johnston själv har också insett att han kan tjäna pengar på sin ansträngda relation till Palinfamiljen och har både bok och film på gång.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!