Stockholm

Bristol Palin dumpar pojkvännen

Levi Johnston ute i kylan efter att förlovningen brutits.


Läs mer

Bristol Palin har dumpat fästmannen Levi Johnston och stoppar honom från att i princip träffa deras gemensamma son. Republikanernas vicepresidentkandidat Sarah Palins dotter bröt med Johnston redan för en månad sedan, avslöjar Johnstons syster Mercede i en intervju i Star Magazine.

Tillsammans har det forna paret sonen Tripp, som är två månader gammal. Efter att de bröt förlovningen meddelar Mercede att hennes bror numer har slutat att gå i skolan och knappt får träffa deras gemensamma barn.

– Hon har blivit galen, är väl det snällaste man kan säga. Levi försöker träffa Tripp varje dag, men Bristol gör det nästan omöjligt för honom. Hon har också sagt till honom att han inte får ta med sig Tripp hem för hon vill inte ha honom bland ”white trash”, säger Mercede, till Star Magazine, enligt Radar Online.

Mercede Johnstons bild går på tvärs mot vad Bristol Palin sa i en intervju för ungefär en månad sedan. Då sa hon att paret planerade att gifta sig efter att de gått klart skolan och att Levi Johnston var en ständigt närvarande pappa.

Se Bristol Palin orera om Levi Johnston nedan.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.