Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Bible Spice"

Nyheter | 30/10/2008 18:43

Alec Baldwin i bibelattack mot Sarah Palin.

Det var när den frispråkige hollywoodskådisen Alec Baldwin besökte David Letterman som han berättade om sitt möte med Sarah Palin. Baldwin beskrev Palin som vacker och professionell, men gjorde även klart att han inte står hennes politiska halva nära.

– Uppenbarligen finns det en person som jag hoppas ska vinna. Det är ingen hemlighet. Men om han inte vinner, om den andre killen vinner, killen som kandiderar med Bible Spice. Om John McBush och Bible Spice vinner, då måste vi hitta ett sätt att förenas som ett land, för bitterheten som funnits de senaste åtta åren kan inte få fortsätta, sade Alec Baldwin.

Det var i ett försök att göra sig lustig över Sarah Palins konservativa politik som Baldwin kallade henne fär Bible Spice.

– Men om Obama vinner kommer vi ha fått uppleva något underbart hända med vårt lands politik och det var inte i går det hände, fortsatte Baldwin.

Se Alec Baldwin hos Letterman.

Skrivet av: