Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mördade döttrarna i hämnd mot ex-make

Nyheter | 07/09/2009 19:07

Den äldsta dottern höggs 39 gånger.

CAMBRIDGE, STORBRITANNIEN. Rekha Kumari-Baker mördade sina två döttrar Davina, 16, Jasmine, 13, i juni 2007. Förra veckan lade åklagaren fram en motivbild av händelsen.

Enligt åklagare John Farmer mördade Rekha döttrarna för att ex-maken skulle "bli ett vrak". Det var hämnden för den plågsamma vårdnadstvist ex-makarna genomgick. Morden skulle ge ex-maken hemska minnen för resten av livet.

Dagen före flickorna mördades hade mamman tagit med dem på en shoppingtur. Enligt åklagaren var planen att döttrarna skulle bli trötta och lättare att mörda under den kommande natten.

Klockan halv tre tidigt på morgonen gick hon in till den äldsta dottern och högg henne 39 gånger med en nyköpt kniv. Obduktionen visar att 16-åringen försökte göra motstånd.

När hon var säker på att 16-åringen var död gick hon vidare in till 13-åringen och högg henne på samma sätt. Inte lika många gånger, men hon hade fått "hemskt många" hugg, menade åklagaren enligt Daily Mail.

Efter mordet klädde mamman på sig, gick ut och satte sig i bilen och körde ett varv innan hon ringde en vän och sa: "Jag har gjort något fruktansvärt".

Skrivet av: