Dagismonster förgrep sig på 40 barn

- 04/10/2009, 09:52 -

40 av 64 dagisbarn utsatta för övergrepp i brittisk pedofilskandal.

LONDON. Dagisfröken Vanessa George tävlade tillsammans med Angela Allen och Colin Blanchard om vem som kunde gå längst i övergreppen mot barnen. I Storbritannien har rättegången mot de tre inletts.

De tre, som är 39 år gamla, träffades på en barnporrsajt och höll kontakten via Facebook.

Innan Vanessa George greps hade hon jobbat tre år på förskolan Plymouths Little Teds nursery i Nottingham och var omtyckt av föräldrar och personal. Där utsattes 40 av de 64 barnen för sexuella övergrepp. Barnen var mellan ett och fem år gamla, enligt News of the World.

Pedofilskandalen nystades upp efter att polisen hittat barnpornografiska bilder i Colin Blanchards dator, och senare upptäcktes att de tre delat med sig av bilder och triggat varandra att begå allt grövre övergrepp.

George skickade 150 bilder på 40 barn, men polisen har inte lyckats identifiera vilka barnen är då hon aldrig tog med barnens ansikten på bilderna.

Tvåbarnsmamman George har inte varit samarbetsvillig i utredningen, vilket gör barnens föräldrar förtvivlade.

– Jag kan inte fatta hur hon kunnat göra det. Jag känner henne inte längre och vill inte ha henne i mitt liv, säger hennes dotter Pearl George, 15, i en intervju med News of the World.

Pappan Andrew George, 41, har kallat sin fru för ett "kallt beräknande avskum" och kommer aldrig mer att låta henne komma nära deras gemensamma barn. Utöver Pearl har de den 13-åriga dottern Grace.

Han avslöjar också att han var tvungen att fråga sina egna barn om deras mor antastat dem. Och skammen gjorde att han nästan tog sitt eget liv.

– Vad hon har gjort på dagiset är värre än mord. Det är gjort mot unga oskyldiga. Detaljerna som jag har fått höra är vedervärdiga, har Andews George sagt enligt News of the World.

Dom i målet faller den 13 november.

Skrivet av: