Lördag 16 Okt
Stockholm

Mördarens mörka sexfantasier

Den dömda trippelmördaren spelade in sina sexfantasier på kassettband.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den danska trippelmördaren Peter Lundin avtjänar ett livstidsstraff efter att ha lustmördat sin sambo och hennes två söner. Nu går hans före detta flickvän ut och varnar andra kvinnor för mördaren.

–Peter är ett svin, en del av hans sexualitet är farlig och mycket gränsöverstigande, säger hon, uppger Ekstra Bladet.

Flickvännen vill varna andra kvinnor å det kraftigaste för att bli inblandade i den livstidsdömde fångens omättliga sexualitet och nät av lögner. Det är därför hon nu väljer att gå ut och berätta om de sexfantasier som Lundin under minst fyra års tid spelade in på kassett och skickade till henne.

– Det han han fruktar mest är att inte få besök av tjejer. Han är rädd att hans sexuella lustar ska skrämma dem. Sex är allt för honom, säger kvinnan till Ekstre Bladet.

Flickvännen ser det som sin livförsäkring att hon håller på några av detaljerna som hon menar är så extrema att Lundin skulle göra vad som helst för att hålla dem hemliga.

På en stor del av de kassettband som kvinnan tagit emot beskriver Peter Lundin sin outsläckliga potens och vilka sexfantasier han vill leva ut nästa gång de ses i fängelsets besöksrum.

– Jag ska få dig att lida som ett djur, jublar han och ger sig ut i ett rollspel med sig själv som fittnesinstruktör och gammaldags nörd, uppger Ekstra Bladet.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela