Mördarens mörka sexfantasier

Den dömda trippelmördaren spelade in sina sexfantasier på kassettband.


Den danska trippelmördaren Peter Lundin avtjänar ett livstidsstraff efter att ha lustmördat sin sambo och hennes två söner. Nu går hans före detta flickvän ut och varnar andra kvinnor för mördaren.

–Peter är ett svin, en del av hans sexualitet är farlig och mycket gränsöverstigande, säger hon, uppger Ekstra Bladet.

Flickvännen vill varna andra kvinnor å det kraftigaste för att bli inblandade i den livstidsdömde fångens omättliga sexualitet och nät av lögner. Det är därför hon nu väljer att gå ut och berätta om de sexfantasier som Lundin under minst fyra års tid spelade in på kassett och skickade till henne.

– Det han han fruktar mest är att inte få besök av tjejer. Han är rädd att hans sexuella lustar ska skrämma dem. Sex är allt för honom, säger kvinnan till Ekstre Bladet.

Flickvännen ser det som sin livförsäkring att hon håller på några av detaljerna som hon menar är så extrema att Lundin skulle göra vad som helst för att hålla dem hemliga.

På en stor del av de kassettband som kvinnan tagit emot beskriver Peter Lundin sin outsläckliga potens och vilka sexfantasier han vill leva ut nästa gång de ses i fängelsets besöksrum.

– Jag ska få dig att lida som ett djur, jublar han och ger sig ut i ett rollspel med sig själv som fittnesinstruktör och gammaldags nörd, uppger Ekstra Bladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sedlar och vapen runt död man – Israel anklagas

Folklistan kuppar in sig i kommun

Jan Emanuels och Sara Skyttedals nya parti Folklistan tar sig in i kommunfullmäktige i Åtvidaberg, rapporterar Corren.

Tågbolag pausar all trafik i Sverige

Flixtrain pausar all tågtrafik i Sverige. Anledningen är ökad efterfrågan i Tyskland, uppger bolaget på sin sajt.

För första gången på flera år: Svenska onlineköp ökar

Det har varit en tuff period för svenska konsumenter. Men nu ökar köpviljan för första gången sedan 2021. I alla fall på nätet, där branschorganisationen Svensk Handel visar på stigande försäljningssiffror online.

Sverige skickar styrka till Röda havet

Försvarsmakten kommer att skicka en styrka på upp till 25 personer till Röda havet, efter ett regeringsbeslut i dag, uppger Aftonbladet.

Polisen rapporterar om misshandel, Malmö

"Man gripen, Malmö.", skriver polisen på sin hemsida.