Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Black Week börjar om

 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder

Gäster magsjuka efter hotellmat

Nyheter | 15/09/2008 11:34

Hotel Ambassador i Turkiet drabbades av en magsjukesmitta i förra veckan. Trots detta fortsätter hotellet att ta emot gäster.

I förra veckan drabbades många av Hotel Ambassadors gäster av magsjuka. Det vet Solresors informationschef om. Trots det inträffade fortsätter resenerärer att inkvarteras på hotellet.

– Jag har fått information om att 38 gäster blivit magsjuka i förra veckan, men så länge vi inte vet om det är maten eller vattnet som är orsaken kan vi inte sluta att ha gäster där, säger Pauline Berndtsson, informationschef på Solresor.

Men de magsjuka resenärerna menar att de alla blev sjuka från mat och dryck från hotellet. Berndtsson hävdar att prover har tagits men att resultaten inte är klara.

– Vi försöker absolut inte mörka någonting. Jag rekommenderar alla drabbade att kontakta oss, säger Pauline Berndtsson enligt Kvällsposten.

Skrivet av: