Gäster magsjuka efter hotellmat

Hotel Ambassador i Turkiet drabbades av en magsjukesmitta i förra veckan. Trots detta fortsätter hotellet att ta emot gäster.


I förra veckan drabbades många av Hotel Ambassadors gäster av magsjuka. Det vet Solresors informationschef om. Trots det inträffade fortsätter resenerärer att inkvarteras på hotellet.

– Jag har fått information om att 38 gäster blivit magsjuka i förra veckan, men så länge vi inte vet om det är maten eller vattnet som är orsaken kan vi inte sluta att ha gäster där, säger Pauline Berndtsson, informationschef på Solresor.

Men de magsjuka resenärerna menar att de alla blev sjuka från mat och dryck från hotellet. Berndtsson hävdar att prover har tagits men att resultaten inte är klara.

– Vi försöker absolut inte mörka någonting. Jag rekommenderar alla drabbade att kontakta oss, säger Pauline Berndtsson enligt Kvällsposten.

Skrivet av:

Senaste nytt

Här är årets största börsfloppar för småsparare

Nio EL6 provkörd – bästa kinesiska elbilen just nu?

Nio är ett i raden av kinesiska märken som tågat in på den svenska marknaden. Märkets första entré på den europeiska marknaden var i grannlandet Norge med el-suven ES8. Nu består utbudet emellertid av flera alternativ och senast ut är EL6.

Här är svenskarnas julfavoriter på Systembolaget – de dryckerna är de mest köpta

Vilka alkoholhaltiga drycker sträcker sig svenskarna efter mest inför julens festligheter egentligen? Nyheter24 har kikat närmare på hur försäljningen hos Systembolaget såg ut förra året.

Skottlossning i trapphus i Malmö

Polisen larmades på lördagsmorgonen om höga smällar i en trappuppgång i Augustenborg i Malmö, skriver polisen på sin hemsida. På plats hittades sedan skotthåll i trapphuset.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Mora

1 timme sedan
"En kollision har inträffat mellan två fordon på Rv66 norr om Transtrand", skriver polisen på sin hemsida.

Örebro: Polisen rapporterar om brand

1 timme sedan
"Larm om brand i byggnad", skriver polisen på sin hemsida.