23 befaras döda i broras

Minst 23 arbetare föll i floden när bro kollapsade i Kashmir.


En bro rasade i indiska delstaten Kashmir under söndagsmorgonen, och minst två dussin arbetare föll rakt ner i en flod, enligt CNN.

Minst 23 arbetare befaras döda. Två personer drogs levande upp ur floden, som var översvämmad efter kraftigt regn och snöfall, säger en polistalesman till CNN.

Enligt polisen kollapsade mitten på den nästintill färdigbyggda bron helt plötsligt.

Bron höll på att byggas nära gränsen mot Pakistan, över floden Jhelum.

Det är osäkert hur många byggarbetare som befann sig på bron, men det uppges att minst 23 personer fortfarande saknas. Tillsammans med de två som lyckades räddas drog man också upp tre kroppar ur floden, enligt CNN .

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Mordet på Tove i Vetlanda: Här är allt som hänt i fallet

Frågan i Sunaks tal: Blir det några snabbtåg?

När vågar Tories hålla val? Och ska den omtalade biljonjärnvägen kapas? Det är frågorna i fokus när Storbritanniens premiärminister i dag håller tal på partikongressen i Manchester.

Nio av tio gängkriminella återfaller i brott

Hela 91 procent av ungdomarna med gängkoppling som döms till sluten ungdomsvård återfaller i brott inom några år, enligt en ny rapport.

Flygresor fortsätter öka – till utlandet

Svenskarnas flygresor ökade i september med fem procent jämfört med samma månad 2022, enligt ett pressmeddelande med statistik från statliga Swedavias flygplatser. Utvecklingen beror främst på ökat utrikesresande från Arlanda.

Statsvetare: Bäddar för nya kriser i USA

Beslutet att avsätta Kevin McCarthy visar på en spricka inom Republikanerna som kan leda till nedstängning i USA – och problem för Ukraina. Det menar statsvetaren Chris Galdieri, som flaggar för att de kommande veckorna kan bli tumultartade.

Kritik: Svagt stöd till elever på industriorter

Elever på orter med låg utbildningsnivå behöver allt stöd de kan få av skolan. Men i stället nöjer sig skolorna ofta med "good enough", enligt en ny granskning. Det är ett oroväckande resultat, säger Skolinspektionens generaldirektör Helén Ängmo.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.