Telefonbolaget nyfikna på Obama

Att vara nyfiken är inget som lönar sig i längden.


Alla vill ha sin beskärda del av världens snart mäktigaste man Barack Obama. Till och med anställda på mobilföretaget som den kommande presidenten använder sig av. Det är telekomjätten Verizon som haft anställda som var alldeles för nyfikna –de har nämligen luskat i genom Obamas kontouppgifter, samtal och läst hans telefonlistor, rapporterar Fox News.

Inga mejl eller röstmeddelanden har dock blivit lästa eller avlyssnade av den nyfikna personalen på Verizon, säger företagets VD Lowell McAdam. De anställda som gjort sig skyldiga till intrånget har alla fått lämna sina tjänster omedelbart.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Explosion i Trelleborg

Avblåst strejkhot – men kan ändå påverka

1 timme sedan
Det blir inget av fackförbundet Kommunals varslade strejk på torsdagen – men flera verksamheter kommer ändå att påverkas, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Styrande partiet vinner i Kroatien

1 timme sedan
Det styrande konservativa partiet HDZ med premiärminister Andrej Plenkovic i spetsen vinner parlamentsvalet i Kroatien.

Explosion i trapphus i Göteborg

2 timmar sedan
En explosion har inträffat i trapphuset i ett flerfamiljshus i centrala Göteborg. Ingen person är skadad och de materiella skadorna beskrivs som små.

Nya amerikanska oljesanktioner mot Venezuela

igår 23:12
Bara ett halvår efter vissa lättnader drar USA åter åt den venezuelanska oljekranen.

Nu är mördarsniglarna tillbaka – ovanligt tidigt

igår 22:42
Redan i april har mördarsniglarna börjat dyka upp på flera platser, och enligt snigelexperten Ted von Proschwitz finns det mycket som talar för ett snigelår. Här får du veta hur du minimerar risken för sniglar i trädgården.