Mördades i köpcentrum

Skottlossning utbröt mitt bland chockade shoppare i ett köpcentrum.


Det var under lördagen som skottlossning utbröt i ett packat köpcentrum i Seattle, USA. Enligt uppgifter ska ett gräl mellan en beväpnad man och två andra män spårat ut. De två männen blev då skjutna och panik spred sig bland tusentals shoppare.

– Allting bara stannade till. Man trodde att någon ramlat. Då, en sekund eller två senare, hördes ett andra skottt och alla skingrades. Folk sprang mot utgångarna eller in i butikerna för att gömma sig, sade Mark Nickels som shoppade då det hela inträffade, enligt Fox News.

Ett kaotiskt sökande i alla butiker inleddes därefter i jakt på gärningsmannen. Sökandet avslutades utan att man hittade den skyldige och polis tror att mannen smög ut tillsammans med chockade åskådare. Dock har polisen hopp om att snart gripa mannen.

Polistalesmannen Mike Murphy tror att incidenten kan ha varit gängrelaterad. De skadade fördes till sjukhus, men den ena mannens liv gick inte att rädda. För den andra mannen är läget mycket allvarligt. Båda männen var i 20-årsåldern.

Enligt Murphy ska man ha förhört fem personer, men ingen av dem avlossade skotten. Vittnen till händelsen är fortfarande kvarhållna, men några av de förhörda har släppts.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

1 timme sedan

Explosion vid militärbas i Irak

1 timme sedan
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.